Slik tester en bilbatteri med et Voltmeter

August 24

Du kan teste et bilbatteri med et voltmeter ganske enkelt. Dette kan ikke gi deg pålitelig informasjon om batteriet, men det vil fortelle deg om det er et problem med batteri eller Dynamo kostnader til batteriet.

Instruksjoner

• Juster innstillingene på voltmeter for en bil batteriet sjekk. Det er så mange typer voltmetre og for å nøyaktig beskrive, men du vil på "spenning" eller "volt" og "DC."

• Finn batteriet i kjøretøyet. De fleste bilbatterier er i motorrommet.

• Plassere røde lede voltmeter på positive batteriet terminal (rød ledning) ogsvart føre voltmeter på negative batteriet terminal (svart wire). Voltmeter bør lese mellom 12,5-12,8 volt med av motoren. Strømstyrken er batteriet starte motoren, men. Så selv om batteriet viser riktig spenning, kan du fortsatt ha et internt problem.

• Starte bilen, slå på lysene og radio og blåser motor. Gjenta testen. Spenningen bør lese mellom 13.5 og 14,5 volt avhengig av laster og batteristørrelsen. Anything lavere kan tyde på et problem, men det vil fortsatt ikke peker direkte til batteriet eller dynamo.

• Frigjøre tenning eller injeksjon til kjøretøyet for en mer nøyaktig test så det vil skru, men motoren starter ikke. Har noen sveiv tenningen i mer enn 15 sekunder med voltmeter knyttet til batteriet. Lesing på voltmeter bør forbli på 9,6 volt eller høyere for hvor lenge batteriet være bra. Hvis det er lavere, er det tid for å skifte batteriet.

Tips og advarsler

  • Batteriet testeren er en mye mer nøyaktig test på batteriet og lading systemet. Det kan fortelle forskjellen mellom en dårlig Dynamo og dårlig batteri. Det kan også bestemme levetid på et batteri. Med andre ord, et batteri ved 50% livet kapasitet kan fortsatt vare et par måneder av varmt vær og du vil kunne få litt mer ut av det før tidlig erstatte den. Batteriet testeren kan også finne en lading systemproblem før gjør bilen døde på siden av veien. Prøv voltmeter testen for å se om det er et problem, og hvis det er, har en batteri-test utført på de fleste lokale auto deler butikker som selger batterier. Disse stedene betalt sjelden for tjenesten i håp om de vil selge deg batteri eller dynamo.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com