Symptomer drivakselen problem

February 28

Symptomer drivakselen problem

Diagnostisere et problem i bilen kan være den mest problematisk del av prosessen. For eksempel, hvis det er noe galt med drivakselen eller drivverket, skal så du høre merkelige lyder og føle uvanlige bevegelser. Men hvis du ikke er sikker på hva du ser etter, kan diagnose være nesten umulig.

Vibrasjoner

En av de enkleste symptomene drivakselen problem å diagnostisere er vibrasjoner som oppstår. Hvis du har et problem med drivakselen, skal gulvet i bilen vibrere. Dette vil være merkbar i nesten alle fart, men det er enda merkbar hvis du kjører på en raskere hastighet (50 miles per time og opp). Vibrasjoner er merkbar gjennom alle deler av bilen, men det er sterkest på gulvet og svakeste mot de høyere delene av bilen.

Problemer med å slå

Et annet symptom drivakselen problem kan være vanskelig å slå. Hvis du prøver å slå hjul og de er motsette, kan problemet være i din drivakselen. Problemet kan imidlertid også være i din universalledd, som er koblet til drivakselen. Den eneste måten er å sikre å heve bilen opp og se. Du kan også fjerne drivakselen og prøver å slå universalledd. Hvis de slår fritt, er sjansene at problemet kan være i din drivakselen.

Uvanlige lyder

Stund vibrasjoner er mer vanlig som et symptom, kan det være uvanlige lyder under bilen. Slå lyder, metallisk sliping eller selv angiveri alle være symptomer på en drivakselen eller et drivverket problem. Lyden kommer fra det sentrale området av bilen og i gulvplankene. Hvis lagrene er feil, så lyder komme fra nærmere til hjulene enn fra midtlinjen av kjøretøyet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com