Hvor å konvertere RVMB til MP4 for iPod

June 11

RVMB filer, også kalt RMVB filer, er Real Media video-filer som bruker en variabel bithastighet, som resulterer i tettere komprimerte filer med høyere kvalitet. Mens de er stadig i popularitet på grunn av liten filstørrelse, er RVMB ikke allment akseptert filtypen. Mange programmer og de fleste personlige medieenheter, inkludert iPod, har ikke muligheten til å lagre og lese RVMB filer. Hvis du ønsker å overføre en RVMB fil til iPod, må du konvertere den til en filtype som iPod gjenkjenner, som MP4.

Instruksjoner

• Last ned RM Converter Boilsofts side. RM Converter er en av de eneste programmene muligheten til å konvertere RVMB filer. Det finnes en gratis versjon, men konverterer RVMB til MP4, må du ha betalt versjon av programmet.

• Installere konverteringsprogrammet RM til datamaskinen. Gå til mappen "Nedlastinger" der programmet vil automatisk laste ned og dobbeltklikke ikonet RM Converter oppsett. Følger du skjermbildene gjennom installasjonsprosessen.

• Åpne RM omformer fra "Start"-menyen og klikk på "Legg til" knappen for å dra RMVB filen i konverteringsprogrammet RM. Søke etter filen i vinduet som kommer opp, klikk på filnavnet og trykk på "Åpne" for å laste opp filen til til skjermbildet viktigste omformer.

• Velg "MP4" som utdatatypen. "Output Format" vises nederst til venstre av skjermbildet RM Converter.

• Velg tre ved siden av boksen "Utdatafilen". Bla gjennom harddisken i vinduet som kommer opp, og velg mappen der du vil ha den konverterte filen lagre.

• Trykk på "Konverter"-knappen. RVMB filen vil starte konvertere til MP4. Fremdriften av konverteringen overvåket under status i vinduet RM Converter og vises som "Fullstendig" Når konverteringen er ferdig. Filen lagres lagret i den merkede mappen og kan lastes opp til iPod via iTunes.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com