Bil vinteren lagring Tips

July 30

Mange drivere ta sine biler av veien å unngå harde vinterværet, men feil lagring kan føre til så mye, om ikke mer skade enn eksponering for vinteren elementene. Ta noen viktige hensyn for bilindustrien vinterlagring kan gjøre våren tilbake til nesten problemfri.

Rengjør innsiden

Skadedyr er en viktig faktor i lagrede kjøretøy, og noen skadedyr faktisk kan skade bilens interiør. Før lagring bilen for vinteren grundig detalj alle overflater, inkludert under setene - å fjerne eventuelle rester, søl, droppet mat eller andre utklipp som kan virke interessant å insekter og dyr som søker mat og varme om vinteren. For noen ekstra sikkerhet, kan du vurdere å legge et par bokser av d-CON eller andre pest frastøtende mens bilen er på lager.

Vurdere elementer

Selv om bilen er lagres i en garasje, vil en kvalitet bil cover sannsynlig hindre erosjon fra støv, vind, sand, solen og andre naturlige elementer. Være til å sikkert feste bil dekselet på alle klinke poeng, som en bil dekker flagrende i vinden kan raskt avlyse og skade dyr maling jobber. Hvis bilen dekselet ikke er vanntett, må bilen ligger et sted med solen tørke fuktighet som kan akkumuleres.

Frakople batteriet

Mens dette trinnet kan virke som en mindre vurdering, bil datamaskiner kan bli uberegnelig og selv skadet når møtt med en redusert kilde til makt. Siden bilelektronikk fortsette å trekke litt strøm selv når den ikke er i bruk, kan en lagret bil renne selv et nytt batteri i løpet av uker. Før frakobling av batteriet for lagring, men være sikker på å skrive ned noen radio eller sikkerhet koder som kan være nødvendig å gjenopprette full drift på vårparten.

Ta dekkene av bakken

Hvis mulig, og tillater lokale forskrifter, vurdere oppjekking bilen og bruke jack står eller betongblokker for å holde dekkene av bakken. Hvis bilen er lagring mer enn en måned og er ikke drevet, kan dekk utvikle flatt flekker som oppretter en røff tur når bilen returneres til tjenesten. Det kan også være lurt å Undersøk dekkene før du prøver å kjøre på dem etter lagring, som hussopp kan bli et alvorlig problem.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com