Hvordan å identifisere klassiske biler

June 24

Har du noen gang møtt en av dem som kan identifisere merke, modell og år med hver klassiske bilen ser? Ønsker du å bli en klassisk bil ekspert også? Det er mange vakre gamle biler på veien og med trening og riktig tilnærming, vil du være en ekspert på et blunk.

Instruksjoner

• Angi datointervallet for klassiske biler. Veteran biler ble produsert før 1903, veteranbiler ble gjort mellom 1903 og 1933 og klassiske biler anses å være biler produsert fra 1933 til femten år.

• Delta classic car viser og utstillinger. Dette er gode steder å se en rekke klassiske biler på nært hold og møte andre entusiaster. De fleste utstillinger vil skille den klassiske biler fra antikke og muskel biler, så ved å besøke profesjonell bil viser, vil du begynne å identifisere forskjellen selv.

• Begrense feltet. Du kanskje allerede har en favoritt merke og modell. Ta denne produsenten og begynne å observere sine modeller år etter år. For eksempel prøve forskning Ford Mustangs og forskjellene i hvert år, å nevne året for hver Mustang du ser på veien. Når du mestrer det, eller du blir lei, velge en annen produsent, modell eller år å studere.

• Ta note av funksjonene på hver bil som du arbeider for å identifisere. Har bilen en signatur grill eller hale lys figur? Se etter begrenset informasjon i halen finnene, kjører brett, sidespeil, hjulkapslene, dekk og interiør.

• Praksis, praksis, praksis. Det er ikke vanskelig å plukke en klassisk bil ut av publikum, så når du ser en tilfeldig, prøve å identifisere merke og modell. Prøv å lese klan når du trekker opp, eller gå forbi den, eller enda bedre, anmode eieren, "Hei, er det en 1973 Ford Mustang?"

Tips og advarsler

  • Klassisk bil eiere har jobbet veldig hardt og brukt mye penger på sine barn, så vær oppmerksom på at de vil være beskyttende. Aldri berører en bil uten tillatelse, og være forberedt på å forklare hvorfor du har vært fanget gawking.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com