Hvordan oljen sende enhet fungerer

November 25

Introduksjon

Den første typen olje sende enhet brukte var en veldig enkel design. Det var bokstavelig talt en port inn i motorblokken med et rør som fører fra det. Røret fylt med olje når motoren ble kjørt, og olje vil faktisk presse på pinne av oil manometer i kupeen. Denne typen sending enhet var veldig farlig på grunn av noe i linjen mislyktes, varm olje ville sprute i passasjer kupeen eller motor bukten med alvorlige konsekvenser. For åpenbare grunner, denne typen oljetrykk sende enhet brukes ikke i biler i dag, og erstattet med "idiot light" og stilen elektriske måle.

Idiot lyset

Mekanismen kalles en idiot lys er en veldig enkel design. Elektriske signaler fra oljetrykk sende enhet tenne en enkelt lyspære i dashbordet styret hvis olje trykk drops farlig lavt. I teorien er ideen god. Men kommer de fleste idiot lys ikke før oljetrykket synker til under fem pounds. På den tiden, kan motoren allerede være i alvorlige vanskeligheter. Den gjennomsnittlige lager bilmotor kjører rundt førti pounds når tomgang og seksti eller mer når under belastning. Den andre grunnen til at idiot lysene ikke er den foretrukne metoden for olje press observasjon er fordi hvis lyset går ut over tid, senderenheten kan registrere en riktig elektrisk strøm, men driveren vil aldri vite det fordi han eller hun aldri ser advarselen beacon i auto's dashboard. Første generasjon Volkswagen biller er en bil utstyrt med en idiot lys.

Elektriske måle stil

Den vanligste og trygt metoden å spore oljetrykk brukes i dag er elektriske olje måle og senderenheten. Olje presset endringer i motoren, endrer en transducer inne senderenheten strømforbruket til måleren i dashbordet, som påvirker hvor sitter nålen. Derfor har muligheten til å måle konstant oljetrykk trygt, i stedet for å bare annonsere når motoren er i kritisk fare. Hvis bilen har en faktisk nål måle for overvåking oljetrykk og ikke bare et lys som kommer på, inneholder denne typen system. På de fleste programmer bytte oljetrykket skruer inn i siden av motorblokken og trykk i en av olje.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com