Spesifikasjonene for en Honda K20 VTEC

October 15

Honda K20A motoren er en del av K-serien av fire-sylinder, fire-takts motorer utgitt av Honda Motor Company. Disse motorene kjennetegnet Hondas variabel ventilinnstilling og Lift Electronic Control (i-VTEC) system, som tilbys kontinuerlig variabel kamaksel fase. K-serien av motorer dukket først opp i 2001.

Strøm

K20A motoren har en utgang vurdering av 154. Det genererer 220 hestekrefter på 8000 rpm og opptil 152 pund-fot dreiemoment når på 7.000 rpm. Den har en 16-ventil og en 12 ventil økonomi-modus. Denne motoren bruker en standard inntak-til-forbrenning-til-eksos motor syklus.

i-VTEC

Honda i-VTEC systemet søker å forbedre en standard forbrenningsmotor ved å øke volumetriske effektiviteten. Dette systemet har to kamakselen profiler, og det kan automatisk bytte mellom disse to profiler avhengig av motorens behov. Inntak kamakselen kan flytte mellom 25 og 50 grader når kjøretøyet er i bevegelse. Motorens cam gear, styrt av en behandler disse endringene. Hvilken fase endringen påvirkes av både RPM og belastning på motoren. Dette systemet dukket først opp i 2003 Honda Civic.

Komponenter

K20A i-VTEC systemet har en variabel timing kontroll (VTC) aktuator, som styrer tidspunktet for ventilen. Dette VTC aktuator blir faktisk styrt av olje press. Det gir både kontinuerlig og dynamisk ventilinnstilling. Inntaket manifold på denne motoren har inntak løpere som har samme lengde, og selve gass er større enn de i eldre modeller. Eksos og inntak portene er glatt, forbedre luftstrømmen til sylindere. Eksosmanifoilen er en 4-2-1 Tri-Y design.

Funksjoner

Den kommer med både manifold absolutt trykk (kart) og masse luft flyt (MAF) sensorer som sikrer at riktig mengde luftstrømmen får i motoren. Motoren kontrollenhet (ECU) på denne motoren styrer MAF sensoren. K20A i-VTEC kommer også med hydraulisk servostyring og kjøre av Wire (DBW) gassarmen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com