QuickTime er ikke arbeider med en hvit skjerm

January 16

Forsøker å se en video med QuickTime og ha en hvit skjerm vises i stedet kan være ganske irriterende, spesielt hvis du ikke vet hvorfor. Men før du panikk og kaste maskinen ut av vinduet, sørg for at alle faktorer er på plass som ville tillate videoen å bli sett. Kjenne roten av problemet vil hjelpe deg med å løse det, slik at du kan se videoer til din hjertens lyst.

Video dekomprimeringsprogrammet

Hvis du prøver å se en QuickTime-film og bare se en hvit skjerm i stedet, er oddsen video dekomprimeringsprogrammet du bruker er å vise bildet eller dekomprimere bildet slik at det kan vises. Imidlertid kan du fortsatt kunne høre lyden av filmen du vil se om lyd kodeken er i stand til å presentere det. En kodek er en mikrobrikke som har evnen til å komprimere og dekomprimere lyd og bilder. QuickTime har sin egen kodek, og hvis datamaskinen bruker en annen type bare lyd - eller ingenting - vil bli presentert.

Kan ikke gå bakover

Hvis du har kodet en video med QuickTime 7 ved hjelp av H.264-kodeken, vil du ikke kunne se QuickTime-filmer ved hjelp av QuickTime 6.5.2, eller versjoner av QuickTime som kom før. Det er litt som å se en Blu-ray-film på en standard DVD-spiller: teknologien er slett ikke bakoverkompatible. Men hvis du bruker QuickTime 7 eller andre senere versjoner, skal H.264-kodeken fungere helt fint. Kontroller at QuickTime-versjonen er kompatibel med din kodeken før du prøver å vise en film.

Mac problemer

Mac-brukere kan oppleve QuickTime problemer som PC-brukere ikke vil. For eksempel hvis du bruker en Mac OS 9 eller tidligere, mangel på minne kan forårsake bli hvit når du prøver å vise en QuickTime-film. Dette problemet kan enkelt løses ved å øke mengden minne som er tildelt til QuickTime Player eller QuickTime avspilling programvaren du bruker. Hvis maskinen er nyere enn versjonen som Mac OS 9, bør lite minne ikke være et problem.

ITunes bekymring

Hvis, Vis eller videoen du vil se har blitt kjøpt fra iTunes Store, må du kjøre QuickTime versjon 7.1.3 eller senere for å vise den. Hvis du ikke har denne versjonen av QuickTime, iTunes video vises ikke, og i stedet viser en hvit skjerm. Utenfor gjør at du har riktig QuickTime-versjon, må du også autorisere datamaskinen med iTunes-kontoen din for å se videoen du har kjøpt fra iTunes Store.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com