Hvordan å reparere AC porten på en HP Pavilion

December 3

Hvordan å reparere AC porten på en HP Pavilion

Makt kontakten av bærbare datamaskiner er utsatt deres mobil aspekter. Ofte strømledningen er rykket og AC porten løsner fra interne hovedkort. Selv enkle daglige bruken og koble laptop kan forårsake skade på porten. Uansett årsak, kan kontakten være en kostbar del å fikse. Gjør det vil selv koste deg mindre enn $10 og få bærbare opp og kjører på et blunk.

Instruksjoner

Fjerne makt kontakten

1 Demontere den transportable PC'n og fjerne hovedkortet. Hovedkortet er stor, grønn, kretskortet. Det ligger under tastaturet og er nesten lengden og bredden på den bærbare datamaskinen. Vær forsiktig når du håndterer hovedkortet. Det inneholder hundrevis av små biter, som er avgjørende for den bærbare maskinens ytelse. Hvordan å demontere en bærbar datamaskin avhengig av produsenten. Du kan vanligvis finne trinnene i brukerhåndboken eller på produsentens webområde.

2 Finn den makt jack på den på riktig, rygg side av hovedkortet. Snu hovedkortet slik at den vender.

3 Velg en mellomstore tips for lodding pistol og la det varme i fem minutter.

4 Trykk leddene i den makt jack med varme lodding pistol. Samtidig, trykk smelte loddetinn med spissen av flettet lodding veken. Veken vil absorbere loddetinn som det smelter. Trim veken når spissen er dekket med gamle loddetinn og den ikke fjerner gamle loddetinn.

5 Forsiktig vrikke den makt jack og tilbake til det løsner. Du må bruke ekstra varme med lodding pistol å løsne alle gjenværende loddetråd.

6 Rengjør området der felles festes ved å bruke en dråpe rensevæske. Forsiktig gni området med en tannbørste. Legg en dråpe rensevæske om gangen til alle rusk er renset fra området.

Feste makt kontakten

7 Fjerne den mellomstore tipset fra lodding pistol og fest en mindre tips. La pistol varme opp fem minutter.

8 Plass nye kontakten der den gamle ble fjernet. Kontakten vil passe inn i hovedkortet ligner en puslebrikke.

9 Touch varme pistolen til slutten av rosin kjernen lodding. Loddetinn vil smelte og holde seg til lodding pistol. Hold det til en liten ball smeltet loddetinn former på pistolen.

10 Ta lodding pistol og trykker en av leddene. Nye loddetinn vil gli ut av spissen og på felles. La den ferske loddet felles sit to minutter før du går videre til neste. Felles behov tid sette opp. Hvis det ikke satt riktig kan det vil ha et kjedelig og grå utseende. Hvis en felles ser ut som dette, må det gjøres.

11 Fullføre gjenstående DC strøm jack leddene, la dem sitte to minutter før du går videre til neste.

12 Tillate hovedkortet sitte uforstyrret for et par timer før du installerer den inn i laptop.

Tips og advarsler

  • Makt kontakten kan være nytt loddet til hovedkortet hvis det ikke er skadet, og bare løsnet.
  • Det kan være lurt å kjøpe en DC jack beskytter for datamaskinen for å hindre kontakten blir skadet igjen.
  • Unngå å bøye hovedkortet. Bøye kan skade andre som ikke kan repareres.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com