Hvordan fjerne sement fra bilen maling

October 23

Overspray fra sement eller biter av sement kan ende opp stikker til maling på bilen, forårsaker skade hvis den ikke fjernes omgående. Materialer i sement er harde på malte overflaten av biler, forårsaker riper som eksponerer Bart metall, som kan føre til rust. Fjern sement fra bilen maling og sikre bilen mot fremtidige skader.

Instruksjoner

• Bland halvparten vann og halv eddik. Legg den i en sprayflaske, og spray sement tungt. Tillate løsningen å suge i fem minutter. Eddik bryter ned materialet som utgjør sement, tillater dem å gå i oppløsning og bryte fra hverandre.

• DAB en myk bomull håndkle mot sement, være forsiktig med å tørke den mot bilens overflate. Dabbing håndkle kan fibrene til fange sement i stedet for skrape den mot malte overflaten. Hvis sement ikke kan hentes med håndkle, spray mer løsning og la den suge et fem minutter. Prøv håndkle på nytt.

• Vask renset området med bilvask sepe og skyll den rense med vann. Tørke det helt, og deretter bruke et lag med voks å bringe skinne tilbake til maling, siden eddik kan midlertidig kjedelig det.

Tips og advarsler

  • Bruk aldri et barberblad for å skrape sement av bilens malt overflate. Selv en liten nick med blad kan tillate fuktighet til metall og rust til skjemaet.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com