Hva er Full dekning Bilforsikring i Florida

January 17

Hva er Full dekning Bilforsikring i Florida

I motsetning til hva du kanskje tror, betyr full dekning Bilforsikring i Florida at en forsikringstakeren har både personlig skade beskyttelse (PIP) og egenskapen skade (PD). Dette er to grunnleggende dekningsalternativer Florida lovpålagt. Selv om de er viktig å ha, sikre disse to typer dekning ikke nødvendigvis du er fullstendig beskyttet i en bilulykke. Du kan kjøpe ytterligere dekningsalternativer som gir ekstra beskyttelse avhengig av hvor mye du er villig til å bruke.

Personskade beskyttelse (PIP) dekning

Florida er en av 12 no-fault stater, som betyr at en forsikringstakeren medisinske regninger og andre relaterte kostnader er betalt uten å bevise den andre sjåføren som forårsaket ulykken. Til gjengjeld saksøke skadet driveren ikke den på-driveren for smerte og lider som følge av ulykken. Siden Florida er en nei-feil tilstand, er PIP også en no-fault forsikring. Det kompensasjoner 80 prosent av medisinsk bill kostnadene og 60 prosent av lønn mistet. De forsikringsgiveren refunderer er $ 10 000 under PIP dekning. PIP inkluderer ansvar, kollisjon og omfattende dekning.

Egenskapen skader (PD) dekning

I Florida beskytter PD bare deg hvis du skadet andres eiendom med bilen, men beskytter deg ikke mot skader som skyldes din uaktsomheten til en annen person.

Begrensninger for Full dekning

Akkurat som det er viktig å forstå fordelene full gir dekning, er det også godt å vite hva det ikke dekker. For eksempel hvis du er skadet i en bilulykke gjennom ingen feil på egen hånd, kan så du også kreve erstatning fra personen som forårsaket ulykken. Du kan ha rett til medisinsk og beslektede ekstrautgift refusjon for beløpet ikke dekkes av PIP politikk. For å være kvalifisert, må på skyld partiet kroppslig skade (BI) ansvarsforsikring.

Uninsured bilist (UM) dekning

Uninsured bilist dekning er en ekstra dekning alternativ å vurdere som gir deg rett til å kreve erstatning fra en ulykke forårsaket av den andre sjåføren selv om den andre sjåføren ikke har kroppslig skade (BI) forsikring. BI forsikring i hovedsak sikrer mot uaktsom førerens mangler BI forsikring. UM inneholder den ekstra tryggheten at du er fullstendig dekket i tilfelle en krasj, spesielt i ulykker som involverer uforsikret drivere.

Med lønn dekning

Med er lønn en annen ekstra plan. Den dekker de resterende 20 prosentene av medisinske regninger at PIP ikke betaler og lar deg lagre PIP dekningen for å erstatte tapt lønn. Med lønn dekker kostnaden for medisinsk regninger først slik at PIP dekning kan brukes til å betale for tapt lønn til etterlattepensjon Med betale er oppbrukt. Siden UM og Med betale ekstra alternativer, de hver legge til den totale kostnaden for bil forsikring premium, men kan være en liten pris å betale for å sikre at du og din familie er fullstendig beskyttet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com