Rask fakta om hybride motorer

June 22

Hybride motorer innlemme elementer av forbrenningsmotor motor og elektrisk kraft til makten bilen. De er miljømessig renere og bedre gass kjørelengde enn en tradisjonell motor.

Viktig funksjon

Nøkkelen ansiktstrekk av en hybrid-motor er dens evne til å bytte mellom bensindrevet forbrenningsmotor og elektriske batteriet når behøvde. Når bilen stopper på rødt lys, for eksempel forbrenningsmotor avsluttes og bilen skifter til elektriske batteriet.

Skattefradrag

Kjøpere av biler med hybrid motorer er kvalifisert for en skatt kreditt på opp til $3,400 fra den føderale regjeringen. Disse kredittene fase ut som produsenten når grensen på 60.000 hybridbiler solgt.

2010 modeller

Bilprodusenter har totalt 30 forskjellige modeller av hybridbiler som tilgjengelig for salg for 2010 modellåret. Disse varierer fra Honda Insight, en kompakt bil tilgjengelig for mindre enn $20.000, til Mercedes Benz S400, en luksus kjøretøy oppført for $87,950.

Carbon Footprint

Hybride motorer er miljømessig renere fordi motorer avgir mindre karbondioksid per mile drevet enn et kjøretøy drevet med bare en forbrenningsmotor. Dette skyldes den bruker mindre bensin eller diesel drivstoff.

Bedre gass kjørelengde

Biler med hybride motorer får høyere kilometergodtgjørelse per gallon siden mindre bensin brennes. 2010 Toyota Prius, en 4-sylindret hybridbil, har blitt rangert på 51 miles per gallon for kjøring og 48 miles for bykjøring.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com