Hvordan fjerne en Mustang bakaksel

October 25

Bakakselen på en Ford Mustang viser bakhjulene. Denne aksel har mange forskjellige interne komponenter som kan bli skadet under kjøring, og gjøre bilen kan ikke kjøre. Hvis akselen har problemer med, er en enkel måte å få tilgang til de interne komponentene fjerne akselen fra bilen, så kan du enkelt omgå hele samlingen.

Instruksjoner

• Sette overføring i nøytral posisjon. Sette hjulet parkeringsklosser rundt forhjulene av Mustang, og løft den bakre enden med jack. Sette jack står under kabinettet og bakakselen, og deretter senke jack. Unbolt de bakerste hjulene med dekk jern og trekke dem ut av akselen.

• Unbolt svaie bar braketten fra rammen med 3/8-tommers ratchet og socket. Unbolt sporet bar dekning fra den bakre enden 3/8-tommers ratchet og kontakter og trekk den ut av akselen. Unbolt fremdriftsindikatoren fra suspensjon med 1/2-inch ratchet og socket og en åpne slutten fastnøkkel.

• Sette jack under midten av bakakselen. Løft kontakten slik at det støtter den bakre enden men ikke løfte opp baksiden av Mustang. Unbolt øvre kontrollarmen fra bakhjulsopphenget bruker 1/2-inch ratchet og socket og en åpne slutten fastnøkkel. Unbolt nedre støtdemper oppheng fra akselen med en åpne slutten fastnøkkel og 1/2-inch ratchet og socket.

• Løft akselen med jack så akselen er av jack står. Trekke ut kontakten skiller seg ut fra under akselen og deretter senke jack så spenningen er løslatt fra kildene. Trekk fjærer av bakhjulsopphenget.

• Unbolt etterfølgende armene fra akselen bruker 1/2-inch ratchet og socket og en åpne slutten fastnøkkel. Koble bakbremsen linjen fra akselen med en linje skiftenøkkel. Koble drivlinje fra akselen med en åpne slutten fastnøkkel. Lavere akselen med jack og trekk akselen ut og vekk fra undersiden av Mustang.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com