Hvordan lage hudfarger bruke Photoshop

April 18

Hvordan lage hudfarger bruke Photoshop

Opprette kjøtt tone paletter er en flott måte å være forberedt på en rekke hudtoner og forløpninger. Profesjonell makeup og digitale kunstnere bruker fargepaletter. Du kan også bruke paletter opprette fargetone forløpninger som legger skyggelegging og høydepunkter for å gi illusjon av dybde. En enkel måte å lage en palett er å trekke ut farger fra bilder av mennesker. Pass på at bildene er av høy kvalitet fra steder som iStockphoto eller Big Stock Photo.

Instruksjoner

Palett

1 Åpne et høyoppløselig bilde av en person ved å velge "Fil" i hovedmenyen, og deretter "åpne." Bla til hvor bildet er og klikk "OK".

2 Opprett en palett ved å klikke på "File" fra hovedmenyen og deretter "New". I dialogboksen ved "Bredde", skriver du inn i "200", og ved siden av "Høyde", Skriv inn "50." Navnet den "Flesh Tone palett" og klikk "OK".

3 Velg "Rektangel Tool" på verktøylinjen. Hold din venstre musetast nede og tegne en firkant omtrent en tredjedel på størrelse med kjøtt tone paletten. I "Bibliotek" panelet, høyreklikk på figuren og klikk "Duplisert lag." Gjenta til du har totalt tre. Ordne rektanglene på paletten for så de er alle synlige.

4 Klikk på det første "rektangelet" av fargepaletten og klikk på "pipetteverktøyet" på verktøylinjen. Pipetteverktøyet valgt, og klikk på nesen, chin eller pannen av bildet å opprette en uthevingsfarge.

5 Klikk på midten "Rektangel" av fargepaletten, og klikk deretter på "pipetteverktøyet" på verktøylinjen. Pipetteverktøyet valgt, og klikk på kinnet eller våpen av bildet å opprette en mid-tone base farge. Kontroller at fargen du hadde valgt i trinn 4 er en betydelig lysere nyanse enn mid-tone/base huden din farge.

6 Klikk på det siste "rektangelet" av fargepaletten og klikk på "pipetteverktøyet" på verktøylinjen. Pipetteverktøyet valgt, klikker du på skyggene under haken eller like nedenfor hårfestet bak i halsen din bilde å opprette skyggefargen.

Graderinger

7 Legge til farge kunst ved å opprette en gradering. Klikk på "Bakgrunn" fargen på verktøylinjen, og klikk deretter en farge fra fargepaletten kjøtt.

8 Velg "forgrunnsfargen" og velg en annen farge fra fargepaletten kjøtt.

9 Velg "Gradient" på verktøylinjen og klikker på området der du vil legge til farge. mens du holder musen nede, dra over bildet til forløpningen.

Tips og advarsler

  • Ditt valg av farge avhengig av hvor du søker den. Hvis fargen vil gå på pannen, Velg en mørkere farge på bakgrunnen og lysere farge i forgrunnen. Hvis fargen vil gå i en skygge område, som halsen, velge mørke farger for forgrunnen og bakgrunnen lysere farge.
  • Mer kontrast du har mellom høydepunkt og basisfargen, mer dybde du vil gi din karakter. Med lite kontrast se din flat. Opprett diagrammer av ulike nasjonaliteter så du har et bredt utvalg å velge mellom.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com