Hvordan erstatte Backup batteriet i en IBM Thinkpad

April 24

Hvordan erstatte Backup batteriet i en IBM Thinkpad

En backup laptop-batteri (CMOS eller complementary metal Oxice semiconductor) er en liten celle som brukes til å bevare systeminnstillinger som tid, dato, oppstartsrekkefølgen og harddisk skriver, selv når datamaskinen er slått av. IBM (Lenovo) overveie backup-batterier er lett å erstatte, den detaljerte samling guider og brukerveiledningene som tilbys av IBM for hver av sine bærbare modeller.

Instruksjoner

1 Se brukerhåndboken for bestemt IBM Thinkpad (se ressurser) å bestemme hva slags erstatning CMOS batteriet du trenger. Kjøpe batteriet gjennom IBM eller en lokal eller online deler forhandleren.

2 Slå Thinkpad av og koble den. Slå den over (nederst mot) og Berør en metalldel fjerne statisk ladning.

3 Skyv på hovedbatteriet utløserknappen for å "Låse". Fjern viktigste batteriet og legge den til side. Hvis CMOS batteriet ligger i hukommelse avlukke, skru minnedekselet og legge den til side.

4 Finn samlingen CMOS i viktigste pack bay eller minne batterirommet (se manualen eller montering brukerhåndboken om nødvendig). ThinkPad CMOS-batterier er vanligvis dekket i en gul gummi-aktig materiale, og ligger i en svart plast guide.

5 Ta ut skruen som fester i plast guide, og løft samlingen CMOS litt på den bakre enden. Trekk samlingen fra bærbare, holder den parallelle laptop saken.

6 Holde nye CMOS forsamlingen parallelt bærbar sak, så plugg kontakten i, gjør at det er sikkert koblet til hovedkortet. Trykk ned på den bakre enden av plast guide, og sett på plass skruen.

7 Sett på viktigste batteridekselet pack eller minne, og deretter koble til. Hvile computeren, så gå inn i BIOS (vanligvis ved å trykke på "F1" eller F3 "nøkkel). Tilbakestille systemtid dato når du blir spurt, og lagre innstillingene.

Tips og advarsler

  • Avhengig av Thinkpad modellen, kanskje du kunne bruke plast CMOS boliger og føre ledninger, av loddetinn dem til en standard CR2025 litium celle. Bare bruk denne metoden hvis du ikke finner en ekte IBM CMOS batteriet montering for den aktuelle modellen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com