Hvordan du manuelt justere Air bremser

August 18

Hvordan du manuelt justere Air bremser

Air bremser bruke trykkluft for å redusere hastigheten, vanligvis i en større bil som en lastebil eller buss. Funksjonaliteten til bilens bremsesystem kan bokstavelig talt være et spørsmål om liv eller død, og sikre riktig funksjon av air bremser noen ganger krever deres manuell justering. Justere dem er en presis, men ikke en tidkrevende prosess. Det er ideelt utført i en garasje eller andre plass der kjøretøyets hjul kan suspenderes av bakken, men kan teoretisk gjøres helst kjøretøyet kan stoppes trygt.

Instruksjoner

• Chock hjulene for å hindre enhver bevegelse under prosedyren, opprettholde hvert hjul push stangen på samme distanse.

• Kontroller oppbremsing systemet er fullt trøkk. Deretter redusere nødbremsen og presse i luftventilen å løslate bremsene.

• Merke der push stangen blader i luftkammer med et stykke kritt. Bruk skiftenøkkel eller annet egnet verktøy å fjerne push stangen fra brems kammeret og beregne avstanden fra kritt merke til brems kammeret. En avstand på mer enn 3/4 av en tomme angir behovet for justering.

• Finner den manuelle slakk innstilt, som er nær push stangen, og begynner å snu. Kontroller at du roterer det i riktig retning ved å bestemme om push stangen fjerner luft fra kammeret som bremsene. Hvis den gjør det, er du snu det galt.

• Stram den slakk innstilt til du føler noe motstand mot rotasjon. Denne tetthet angir bremsebelegg inntil trommelen. Rotere innstilt tilbake den andre veien en fjerdedel til en halv slå for å løsne det litt, sikre nødvendig avstanden mellom fôr og trommelen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com