Hvordan lage Rhinestone tekst i Gimp

April 30

Lære å lage rhinestone tekst i GIMP lar deg lage titler og etiketter egnet for bilder med temaer som involverer performing arts. Du kan for eksempel bruke effekten til å merke et bilde av en skole spiller med navnet spille eller barn som utføres i den. GIMP funksjonen som gjør mesteparten av arbeidet med å skape rhinestone teksten er verktøyet for å definere dine egne pensler. Siden GIMP ikke lagre børster som standard, Kjør menyen "Rediger" "Lim inn som ny pensel" kommandoen Lagre rhinestone børster.

Instruksjoner

1 Åpne GIMP og klikk søppelbøtte ikonet i vinduet "Lag" slette standardlaget. Klikker du sideikonet på "Lag" for å gjøre et nytt lag, og klikk "Transparent" for alternativet bakgrunn. Klikk på paletten for verktøyet pensel for å angi malemodus, og klikk på lerretet. Dra for å lage en firkant med en "X" i sentrum for å opprette en linje tegning av en rhinestone.

2 Klikk på paletten for verktøyet maling bøtte ikonet for å angi fyll modus og deretter hvitt fra øvre fargekartet i verktøyet paletten. Klikk innenfor hver av trekantene dannet av "X" du gjorde i forrige trinn å fylle trekanter med hvitt. Dette simulerer skinne av fasetter av en rhinestone.

3 Høyreklikk det eneste elementet i vinduet "Lag" og deretter "Alfa til markering" å velge rhinestone. Trykk "Kontroll" og "C" samtidig kopiere rhinestone til utklippstavlen, som samtidig skaper en midlertidig ny pensel i galleriet "Børster".

4 Trykk "Kontroll" og "A" å velge alle bildeinnholdet, trykk "Slett" fjerne lerretet forberede det fylling med bakgrunnen. Bruk verktøyet "Fylle" som beskrevet i trinn 2 fylle lerretet med sort og deretter øvre fargekartet paletten for verktøyet. Klikk hvite å laste pensel med denne fargen.

5 Klikk og dra musen over lerretet stave tekst du ønsker. GIMP vil male teksten med rhinestone penselen du fullført i trinn 2.

6 Klikk "Børste" palettens sideikonet for å opprette en ny pensel, og dra glidebryteren "Størrelsesforhold" til høyre til forhåndsvisningsvinduet viser en spisse stjerne. Klikk på flere forskjellige rhinestones i teksten din stempel star penselen på rhinestones, som simulerer en glitrende effekten.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com