Hvordan legge til bilder til nettsteder

February 4

Legge til bilder i en nettside vil legge detaljer og en bit av refleks til sidene. Mange besøkende vil se hva de søker etter og hva nettsider prøver å forklare. Et godt bilde vil tilby besøkende mer informasjon og en bedre opplevelse. Så, hvordan legger du til bilder til din nettside? Prosessen er ganske enkel, og alt du trenger å lære er en enkel HTML kode. Denne koden er bildekoden og det ser slik ut: < img src = bilde-name.jpg >. Hvis du wan for å legge et bilde til et webområde, må du fortelle nettleseren hvor bildet er, og hvor det skal vises. < Img src >-koden gjør nettopp det. Les videre for å lære hvordan du legger til et bilde på nettstedet.

Instruksjoner

Hvordan legge til et bilde til et nettsted

1 Laste opp bildet til web-serveren ved hjelp av FTP-klient i en katalog som heter "bilder". Kopier ned bildenavnet og plasseringen. Må du Inkluder denne plasseringen i bildekoden. Hvis du setter alle dine bilder i en mappe kalt bilder, blir Bildeplassering "bilder/bilde-name.jpg".

2 Sett inn HTML-koden < img bildet, og vise det på websiden, må du angi plasseringen til bildet, slik at leseren kan finne den. Så, angir du bildeplasseringen av < img, og det ligger i mappen bilder på webserveren, du kan sette inn denne plasseringen i HTML-koden. Det ville lese < img inne i < img src >-koden, hvis du ønsker en kantlinje, og deretter angi alternativ tekst, i koden. Dette er teksten som vises på den besøkendes skjerm som bildet lastes. Hvis du har et bilde av en bil, kan du legge til "alt = nye bilen bilde", eller noe om dette. Det er hvordan du legger til et bilde på nettstedet.

Tips og advarsler

  • Plasser bildet på et sted hvor det ikke vil forstyrre med ordningen av HTML-siden.
  • Legge til alternativ tekst er en god måte å øke SEO.
  • Hvis du ikke ønsker en kantlinje rundt bildet, setter grensen = "0" tag inne i < img src = #> koden.
  • Legge til "... / "før katalogen navnet (i dette tilfellet" bilder") vil gjøre nettleseren gå tilbake en katalog, og deretter bildene mappe, hvis websiden du plassere bildet i, er i en annen mappe. Koden vil se ut, < img src = "... /images/My-First-HTML-image.jpg">.
  • Alltid bruke mindre bilder, fordi de lastes raskere. Store bilder vil bare avta din sideinnlasting hastigheter.
  • Plassere bilder på en webside kan endre oppsettet av siden. Bruke bilder som passer med siden.
  • Det er ulovlig å bruke opphavsrettsbeskyttet bilder på nettstedet ditt. Du må få tillatelse eller betale royalties for alle opphavsrettsbeskyttet bilder.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com