Hvordan legger jeg til en skjerm til Mitsubishi Outlander?

July 17

Legge til TV-skjermen til en Mitsubishi Outlander kan være et perfekt tillegg til kjøretøyet for underholdende passasjerer på lange turer. Dette fungerer spesielt godt med barn. Installasjonen inkluderer fjerne dome lyset slik at du kan bruke eksisterende ledningene til lading skjermen. Du trenger ikke å installere noen nye ledninger til kjøretøyet. Vanlig husholdning verktøy brukes for installasjonen og det tar bare en time å fullføre.

Instruksjoner

• Skyv tuppen av hodet av den flat skrutrekkeren under bunnen av kuppelen lyset og lirke det fra taket. Koble ledningen selen fra kuppelen lyset, og brette ledningene inn i hullet i taket.

• Holde monteringsbraketten av overhead festet til taket som dekker hullet. Kuttet headliner av Outlander er tak rundt braketten. Multipliser ut og kast kutt stykke headliner. Untuck ledningene fra hullet i taket og koble dem gjennom åpningen i braketten.

• Hold braketten til taket som dekker området der headliner er fjernet. Bore et hull i hvert hjørne av braketten bruker litt maskin trykk bore. Fortsette boring i taket, men ikke gå gjennom taket.

• Sett inn monteringsskruene gjennom braketten hullene og stram til taket med en Philips skrutrekker. Koble ledningen selen inn i skjermen og skyve skjermen inn i braketten til det låses på plass.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com