Informasjon om en RCA Upconversion DVD spilleren

March 8

RCA "upconversion" DVD-spillere er en stil av DVD spillerne laget av RCA, en produsent av elektroniske produkter. RCA, som var opprinnelig kjent som Radio Corporation of America, tilbyr noen lav pris DVD-spillere som "upconvert" DVD-plater, som er utformet for standard-definisjon fjernsyn, slik at de spiller mer passende for høydefinisjons - TV.

Modeller

RCA tilbyr fire upconversion DVD-spillere for hjemmebruk. To av dem er modell DRC279RE modell DRC277A. Begge disse er standard DVD-spillere med grunnleggende evner. Andre upconversion modeller fra RCA inkluderer modellen DRC288SU, som har en SD-kortplass og en USB-port for A / V oppkobling og modell DRC300iH, som har et merke for iPhone og iPod. Alle fire har høy Definisjon Multimedia Grenseflate audiovisuelle produksjon teknologien som brukes vanligvis med høydefinisjons - TV.

Upconversion

Hver av RCA upconversion DVD spillerne spille gamle og nye DVDer. Når den brukes sammen med en høy - definisjon fjernsyn, forbedrer RCA DVD-spilleren bildeoppløsningen av DVD, transformere det til den maksimale oppløsningen av høy - definisjon fjernsyn i bruk. Ifølge RCA betyr dette at RCA upconversion DVD-spillere vil slå en DVD, som var designet for spill til maksimal oppløsning på 480 p, for å spille med en oppløsning på 1080 p på en HDTV som kan støtte den oppløsningen.

Standard spillernes funksjoner

Standard RCA DVD spillerne er kompatible med både vanlig digital fjernsyn og høy - definisjon fjernsyn. De kan holde én plate samtidig, leveres med en fjernkontroll og bruke digital audiokabel og analog lyd og visuelle utganger. Enhetene er kompakt designet, tar liten plass, som gjør dem attraktive for mindre TV som ikke er de viktigste settene i en husholdning.

Andre spilleres funksjoner

SD kortspor og USB-port på modellen med disse funksjonene tillater deg å vise bildene ved hjelp at teknologi. Modellen med tilkoblingsport for iPhone og iPod tillater deg å lade enheter mens de er koblet til DVD-spilleren. Du kan spille videoer, musikk eller podcaster på DVD-spilleren mens den lader, bruker samme fjernkontrollen som du bruker DVDer på DVD-spilleren.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com