Sammenligning av 55 tommers flatskjerm TV

September 20

Sammenligning av 55 tommers flatskjerm TV

I en standard hjemmekino, 55-tommen leilighet panel HDTVs gir nesten enestående ytelse for de fleste brukere. Takk til deres store skjermer, kan disse HDTVer håndtere alt fra filmer til dataspill med letthet. Når du kjøper ditt eget 55 tommers flatskjerm, men Sammenlign de ulike modellene gjennom flere viktige faktorer.

Kostnader

Som med enhver stykke hjemmekino utstyr, spiller kostnaden en stor rolle i å avgjøre om en flatskjerm. Gjennom butikker, 55-tommers skjermer okkupere vanligvis en tilsvarende prisklassen - du vil ikke finne en 55-tommen utfoldelse priset nær en 22 tommers skjerm, for eksempel. Men innenfor dette prisnivået, viser kan variere i pris. Vurdere budsjettet når du skal bestemme på en ny HDTV.

Merke

Mange elektronikk produsenter har inn HDTV markedet, men resultatet byggekvalitet kan variere sterkt. Mange entry-level 55 tommers sett tilbyr nok ytelse og holdbarhet for hjem standardbruker, kan lavere-end stiller har billigere komponenter eller viser. Når disse deler bryte, kan det være vanskelig eller uoverkommelig dyrt å kjøpe erstatninger. Sjekk anmeldelser på nettsteder som CNET.com og Consumer Reports for å sikre påliteligheten til HDTVEN.

Formfaktor

Selvfølgelig, 55 tommers viser alle funksjonen identisk størrelse skjermer, men i formfaktor, disse HDTVer kan variere sterkt. Flatskjermer kan for eksempel brukes i slim blankett faktoren HDTVer-disse vil vanligvis bare være flere inches tykke. Derimot større bakside-prosjektering stil TV stole på et bulkier kabinett å vise på skjermen bilder.

Tilkoblinger

Selv med sin store skjerm, en 55-tommers HDTV ikke mye bra hvis det ikke er noe å feste den. Enheter som Blu-ray-spillere og spillkonsoller kan brukes med HDTVer bruker ulike tilkobling standarder som HDMI og komponent-video. Avgjøre hvilke porter som er tilgjengelige på din HDTV å sikre at du har nok til å betjene flere enheter.

Skjermens spesifikasjoner

Detaljer som kontrastforhold og oppdateringsfrekvenser er ikke alltid de beste indikatorene på en skjerm ytelse, som de kan gi en inkonsekvent bilde av hvordan funksjonene Vis sammenlignet med konkurrenter. Generelt, se etter HDTVer som har detaljert bilde tilpasningsalternativer. Riktig kalibrering innstillingene kan medføre store hopp i visuell gjengivelse.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com