Polering gelcoat for tilhengere

November 11

Polering gelcoat for tilhengere

Gelcoat er vanskelig polyester harpiks belegg påføres over glassfiber som skaper den glatt glanset overflaten noen båter og tilhengere er kjent for å ha. Over tid skjønt, kan denne lekker begynne å kjedelig. Riper og daglig håndtering bærer bort den polske, forlater belegget ser gamle og slitte. Du kan gjenopprette det skinnende utseendet raskt, men med noen lag med voks og polsk. Voks sel riper forårsaker sløvhet, mens laget av polsk gjenoppretter glans gi din tilhenger en reflekterende skinne som er synlig i selv det mørkeste av lys.

Instruksjoner

• Rengjør gelcoat overflaten med en rengjøring blanding bestående av en kopp vaskemiddel blandet inn i en gallon av vann i en middels stor bøtte. For gelcoat overflater som inneholder mugg, legge en kopp blekemiddel til mix. Bruk en svamp for å rengjøre gelcoat, arbeider fra toppen av tilhengeren til basen. Skyll renset fra tilhengeren med rent vann fra en slangen, og vent til overflaten tørke.

• Fjerne olje eller fett fra overflaten ved å tørke gelcoat med en ren klut fuktet i aceton. Bruk gummihansker for å beskytte huden aceton-rubdown, i tillegg til en respirator for beskyttelse av lungene fra røyk. Snu og endre klut for å unngå tørke gelcoat ned med en dirtied side underveis.

• Påfør et lag med voks på gelcoat å gjenopprette gel overflaten, fylle ut noen riper. Bruk en skum pute for å bruke voks på tilhengeren, tørke voks på overflaten med en liten sirkulær bevegelse. Tillate voks tørre til en dis på tilhengeren og deretter buff overflaten med en myk, ren klut til dis forsvinner.

• Bruke gelcoat polsk trailer med en myk klut. Plasser en liten, kvart-størrelse, pool av polsk på midten av kluten, og gni polske i tilhengeren overflaten med små sirkler. Fortsatt gni i polske før du tar overflaten til en skinnende glans.

• Bruke et ekstra lag med voks som beskyttelse over polerte overflaten følge samme fremgangsmåte brukes til å påføre første strøk. Etter voksing blanke overflaten vises fremdeles via beskyttende mange.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com