Hvordan endre utgående Status på IMAP

April 28

Kjent i lengre form som Internet Message Access Protocol er IMAP email en kraftig e-protokoll som brukes av mange e-enheter og e-postklienter på mobiltelefoner, bærbare og stasjonære datamaskiner. En av fordelene som IMAP, som en e-postprotokoll, har over andre protokoller er angi meldingens status for utgående meldinger. Hvis du vil sende en viktig e-postmelding og vil ikke bli blandet opp i mottakerens innboks blant andre meldinger, kan du angi et flagg som markerer e-postmeldingen som viktig å gjøre det skiller seg ut fra andre meldinger.

Instruksjoner

1 Starte e-postklienten som er konfigurert til å bruke IMAP-protokollen til å sende meldinger. Vanlige IMAP e-postklienter er Apple Mail, Microsoft Outlook og e-plattformer som Google Gmail, Hotmail og Yahoo Mail.

2 Fyll ut e-postmelding feltene som mottakerens e-postadresse, emne og meldingsteksten. Flagg meldingen ved hjelp av e-postklientens flagging alternativet. Hvis du ikke er konfigurert til å bruke IMAP, vises slikt alternativ ikke.

3 Send e-postmeldingen og naviger til mappen "Sendt" blant dine e-mapper til å bekrefte at meldingen ble flagget riktig og at utgående status ble endret.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com