Lukket teksting problemer med Cox HDTV

April 10

Cox Communications tilbyr kundene standard-definisjon og HD- eller HD, kabel-tjenester. Abonnenter som er hørselshemmede, eller bare liker å lese sammen med sine på lufta programmet valg, har du mulighet til å slå på teksting. Slå denne funksjonen på eller av innebærer innstillingene på din HD kabelboks samt TV.

Teksting på dine Cox HD-mottaker

For å få HD-programmering fra Cox, må du abonnere på HD-programmering og har en HD-mottaker, koblet til TVEN via en HDMI-kabel - installert i hjemmet ditt. Hvis du ikke får denne rullende tekst å gå bort, slå av alternativet for lukket teksting på din HD-mottaker. Først, trykk på "Innstillinger"-knappen på fjernkontrollen og utvalg valgmuligheten "A." Bruk opp og ned-knappene på fjernkontrollen for å utheve alternativet "Språk", så velg "Lukk teksting" fra menyen. Trykk høyre piltast på fjernkontrollen til å markere "Av". Trykk på "Velg"-knappen på fjernkontrollen for å lagre innstillingene.

Teksting på TV

Hvis du slår av teksting på HD mottaker fjerne ikke bildetekstene fra TV-skjermen, justere TVen innstillinger. Siden begynnelsen av 1990, har Federal Communications Commission, eller FCC, krevd at TV produsenter gjøre teksting en standardfunksjon på alle 13 tommer eller større. Den nøyaktige fremgangsmåten varierer avhengig av merke og modell av TVEN. Lett skal du endre denne innstillingen ved hjelp av TVen bruksanvisningen og fjernkontrollen.

Slå på teksting på dine Cox HD-mottaker

For å se teksting på TV, kan du justere din TV-menyinnstillingene, som varierer basert på sin merke og modell. Neste, slå på teksting inne din Cox HD-mottaker. Trykk på "Innstillinger"-knappen på fjernkontrollen, etterfulgt av "A"-knappen. Bruk opp- og nedpilene for å bla til delen språk og velg "Teksting" fra menyalternativer. Trykk på høyre pilknapp til å markere "På" "A" lagre. Du har også muligheten til å velge forskjellige språk for bildetekster, samt velge hvor på skjermen du vil at tekst skal vises.

Bakkens viktigste utstyr

Akkurat som lyd og video elementer på TV-skjermen, informasjon for lukket teksting reiser over ditt hjem koaksial og HDMI-kabler. Hvis det er avbrudd til signalet - enten gjennom skade eller frakoblede kabler - kanskje teksting virker ikke riktig. I tillegg må HD mottakeren arbeide riktig for å kringkaste bildetekstene. Hvis bildetekster er feil, kan du prøve å tilbakestille mottakeren ved å koble den fra strømkilden i 20 sekunder. Dette tvinger din HD-mottakeren til å automatisk søke etter den nyeste programmering og programvareoppdateringer fra Cox.

Manglende bildetekster

Selv om TV og Cox HD mottakeren er satt til å motta teksting, kan de fremdeles være fraværende fra visse programmer. Programmer før FCC gjeldende regler trådte i kraft er ikke alltid captioned; heller ikke viser at luft mellom klokken 2:00 og 6:00 om morgenen. I noen tilfeller, som en nødsituasjon nyhetsbulletin, kanskje kringkasteren ikke har tid til bildetekst; i stedet kan kringkasteren møte FCC krav ved hjelp av andre grafisk informasjon, for eksempel bannere eller undertekster - som erstatning.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com