DIY utenbordsmotor drivstofftanker

January 11

DIY utenbordsmotor drivstofftanker

Gjør din egen utenbordsmotor drivstofftanken for båten kan bli gjort ved hjelp av typiske fem-gallon plast drivstoff kan, slik at du lett bære drivstoff kan mellom fyll-ups eller bruke kan for andre formål, når det er nødvendig. Ved hjelp av plast drivstoff kan stedet prøver å konstruere din egen ut av plast eller metall, er du garantert en mer lekkasjefri installasjon, og nye gasstanken passer lett ved fast slik at du ikke trenger å kjøre mer enn et par føtter av drivstoff linje.

Instruksjoner

• Velg en borekrone som er samme størrelse eller litt mindre enn brennstoffledningen du har valgt for påhengsmotoren drivstofftanken, og deretter bore hull med elektrisk drill i midten av gasstankens drivstoff cap. Du må finne en drivstoff cap som ikke innlemme drivstoff filler halsen i cap hvis gass kan du bruker ikke inneholder en.

• Skjær brenselet linjen i to lengder. Første lengden skal være ca to fot i lengde, og andre skal være lang nok til å nå fra tiltenkte gass kan stedet til påhengsmotor selv.

• Sett inn to-fots lengden på drivstoff linje i hullet du boret i gassen cap slik at seks inches av drivstoff linje vil utvide opp på toppen av hetten når den er skrudd på drivstofftanken.

• Sett en komprimering band over slutten av seks-tommers lengde drivstoff linje, og sett en ende av grunning pære inn i hullet i slutten av gassledningen. Ta hensyn til flytretningen samplinger grunning pære slik at du ikke tilfeldigvis pumpe drivstoff ut av motoren og ikke i den. Skyv komprimering bandet over slutten der pære og drivstoff linje møte, og stram bandet med en skrutrekker.

• Slip en komprimering bandet over en slutten av andre lengden på drivstoff linje, og deretter koble denne enden av brennstoffledningen i stikkontakten rør for grunning pæren. Stram komprimering bandet over stedet der pære og drivstoff linje møte.

• Skli en komprimering band over den endelige slutten av brenselet linjen, og deretter legge brenselet linjen til drivstoff inntak slangen av påhengsmotor. Stram komprimering bandet med skrutrekkeren.

Tips og advarsler

  • Fyll tanken når du er klar til å bruke den. Like før motoren komprimere drivstoff linjens grunning pære før du kan føle det blir vanskeligere å komprimere. Dette betyr at det er drivstoff i linjen, og du kan starte motoren.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com