Hvordan bytte av tennpluggene i en Pontiac Vibe

March 3

I det siste har ikke din Pontiac Vibe ytelse eller makt som det bruker å ha. Du ønsker å ta det inn i en butikk og har sjekket ut, men reparasjonskostnadene er mer enn du har råd til nå. Mer enn sannsynlig kunne problemet gamle eller defekt tennplugger. Utslitt plugger kan gi bilen som svak følelse og føre til dårlig ytelse. Endre tennplugger er en jobb du kan gjøre og spare penger mens bringe maskinen tilbake til livet.

Instruksjoner

• Fjern svart plast likkledet dekker motorblokken ved å angre to hold nøtter med en 10mm socket skiftenøkkel. Klippene på siden av likkledet kan være løsnet ved ganske enkelt å stikke en skrutrekker og knipser dem ut av veien.

• Finn elektrisk selen og følg den til fire svart spoler på slutten. Fjern hver coil med en 10mm socket skiftenøkkel. Trekk forsiktig slik at du ikke skader spoler. Sørg for å identifisere hver coil og huske hvilke tennpluggen gikk så du kanne sted den tilbake i samme rekkefølge.

• Finn tennplugger på motorblokken. Start med den første tennpluggen med en tennpluggen skiftenøkkel. Forsiktig løsne og ta ut støpselet.

• Angi avstanden på nye tennpluggen med din tennpluggen gapper. Du kan finne denne informasjonen i Pontiac Vibe brukerhåndboken eller i en reparasjon manuell for bilen.

• Installere nye tennpluggen ved å skru den på plass. Pass på at du ikke stram pluggen. Bare en tettsittende passform bør være nok. Erstatt spolen på tennpluggen og feste det på plass.

• Gjenta prosessen for de gjenværende tennpluggene. Når ferdig, plass liksvøpet tilbake over toppen av motoren. Fest med 10mm socket skiftenøkkel. Blunk keeper pinnene tilbake på plass.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com