Om hjul justering

September 15

Om hjul justering

Hjul justering på en bil refererer til faktiske vertikal og horisontal plassering av hjulene i forhold til kroppen og akslene av kjøretøyet. Det kan være vanskelig å tro, men hjulene på en bil kan flytte grader fra treffer en jettegryte eller dunk inn en fortauskant. Ulykker kan kaste bilen justert for. Hjul justering bør være del av din vanlig vedlikeholdsplan for bilen siden riktig justering spiller en stor rolle i riktig slitasje på bilens dekk.

Betydning

Riktig hjul justering kan hindre en rekke problemer med bilen. Uriktig slips slitasje fører listen over problemer påvirke ytelsen til bilen. Feil justert hjul kan forårsake ujevn slitasje på dekkene, som til slutt resulterer i mindre liv for dekkene. Kjøreegenskaper er ikke så glatt heller. I tillegg kan det være et tap på gass kjørelengde på grunn av uriktig hjul justering. En riktig justert suspensjon på et kjøretøy gjør for en mye tryggere kjøreopplevelse. Du bør alltid ha et hjul justering når du erstatter dekk på bilen.

Funksjoner

Forstå hjul justering begynner med kunnskap om delene av bilen som krever justering og akkurat hvordan mekanikk justeres bilens hjuloppheng. Selvfølgelig, har du fire hjul på bilen. Disse hjulene koble til fjæring og av kjøretøyet, som lar dekk for å flytte opp og ned over støt å gi en jevn ride. Overdreven støt, treffer en fortauskant eller med vanlige kjøring kan forårsake hjul justering endre liten grader. Tilsynelatende ørsmå målingen kan forårsake en trekker eller miste følelsen i rattet og vibrasjoner. Hvis du merket rattet ikke er sentrert når bilen peker rett, har du sannsynligvis et hjul justering problem.

Identifikasjon

Hjulet justeringer er faktiske mål og justeringer som mekaniker vil gjøre å justere din foran og bak dekk i forhold til hverandre og til suspensjon og aksler. Ta og justere hjul justering målinger på et kjøretøy krever bruk av spesielle caliper herskere og målere. De fleste målingene er i grader og vinkler. Disse målingene kalles trinse, camber, tå og stakk vinkelen. Alle mål, mekanikeren sammenligner verdiene mot produsentens spesifikasjoner og gjør justeringer for å nå de foretrukne innstillingene.

Typer

Caster er en måling tatt ser direkte på en front dekk fra siden. Caster er også en måling som kan påvirke styring. Mekanikeren tegner en usynlig linje gjennom styring pivot poeng på rattet og ser for fremover og bakover skråningen fra visningen side.

Camber er målingen viser hvor langt en dekk skråstiller fra et loddrett fly fra foran til bak. Camber måles ser på slitebanen del av dekket fra den umiddelbare forsiden eller bak dekk.

Forestill ser ovenfra gjennom bilen til plasseringen av fire dekkene. Nå forestille plasseringen av akslene som kobler hver front dekk og bakakselen som kobler baksiden trette. Toe er retning der dekkene er pekte bilen er sett ovenfra. Det er best hvis alle fire hjul er vinklet det samme med riktig spesifikasjoner for kjøretøyet.

Thrust vinkelen brukes til å sammenligne de foran og bak akslene. Grunnlaget for målingen er om de to akslene faktisk måler parallell til hverandre. Dette målet er vanligvis først sjekket på bakakselen for å kontrollere retning av bakhjulene basert på en imaginær midtlinjen kjører ned bilen.

Betraktninger

Hvis du har en god mekaniker, har vet moduler og outs av hjulet justeringer vil hjelpe deg hjul du et problem med bilen. Hjulet justeringer bør gjøres hver dekk endring og når du føler en trekke, vibrasjon eller har en midtstilt rattet.

Hjulet justeringer bør måles når bilen bærer det typiske belastning. Bilen skal aldri måles når den plasseres på jack står eller heiser.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com