Hvordan du konfigurerer Ant med Eclipse trinnvis

February 27

Apache maur er en kommandere-line programvare nytte brukes primært for automatisering av bygge prosesser. Det er produsert av Apache Software Foundation og det er derfor en åpen kildekode-prosjekt som bruker Java programmeringsspråk. Eclipse er en programvarerammeverk som gir utviklere med en Integrated Development Environment (IDE) for å lage programmer i en rekke programmeringsspråk ved hjelp av pluginmoduler og verktøyet kits. Riktig konfigurering av Eclipse lar deg kjøre Ant oppgaver fra Eclipse miljøet mens du bruker de samme oppgaven utvidelsene.

Instruksjoner

1 Kontroller at du har den nyeste versjonen av Apache Ant. laste ned den nyeste versjonen om nødvendig. En komprimert fil lastes ned til datamaskinen.

2 Høyreklikk den komprimerte dataoverførte arkiv og velge "Pakke" eller "Trekke" fra kontekstmenyen. Lagre mappen "Maur" på din lokale harddisk.

3 Starte Eclipse ved å klikke det tilhørende snarveisikonet. Du kan også starte det gjennom det vinduer kommandere spørsmål. Klikk "Start" og "Kjør" og skriv "eclipse.exe" i angitte feltet og trykk "Enter".

4 Klikk på "Vindu"-menyen og velg "Preferences". I "Innstillinger"-vinduet åpnes. En tre-mappe vises i venstre rute.

5 Utvid noden "Maur" ved å klikke tilsvarende "+" Logg på igjen vindusrute. Velg "Runtime" fra listen over underelementer.

6 Klikk "Maur Home" i den høyre ruten. "Bla gjennom etter mappe" vinduet åpnes.

7 Velg "Maur" mappen (katalogen) der du sist lagret nyeste maur i din lokale harddisk. Klikk "OK" for å bekrefte vinduet "Browse For Folder".

8 Klikk "OK" for å bekrefte vinduet "Innstillinger".


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com