Office Sharepoint Server og Sharepoint Services

October 26

Office Sharepoint Server og Sharepoint Services

SharePoint er programvare som lar samarbeid, administrasjon, søkemuligheter og tilgang til kontor arbeideren utgang. SharePoint kan kontoransatte kontroll informasjon ved å angi hvordan det er organisert, som har tilgang til den og hvordan den skal vises.

SharePoint Services

Office Sharepoint Server og Sharepoint Services

SharePoint Services er den grunnleggende programvaren for å bygge SharePoint-programmer for dokumentbehandling og samarbeid. Det gir en Web-portal og full tilgang til SharePoint er hovedfunksjonene for delt innhold ledelse og publisering. Lag Web-sider kan opprettes automatisk med pre-programmerte webdeler som kalendere, diskusjonstavler, instrumentbord, kontaktlister, e-postvarsler, arbeidsområder, blogger og wikier.

Office Sharepoint Server

Microsoft Office SharePoint Server er infrastrukturen som gir Microsoft Office klienter en plattform for sammen å opprette, administrere og dele dokumenter og webtjenester. Office SharePoint Server kan brukere opprette programmer, delt arbeidsområde, wikier, blogger og andre dokumenter normalt bare tilgjengelig via en webleser. Det er et program som er opprettet ved hjelp av SharePoint Services som plattform.

Forskjeller

SharePoint Services gir team nettsteder og arbeid områder, grunnleggende innhold og funksjonalitet og arbeidsflyt administrasjonsmuligheter. I tillegg til disse funksjonene tilbyr Office SharePoint Server flere portalområder, brukerprofiler og forbedrede søkefunksjonene. Den viktigste rollen av SharePoint Services er å skape arbeid områder for små brukergrupper. Hovedformålet for Office SharePoint Server er som en enterprise-nivå portal designet for å samarbeide forretningsintelligens og forretningsdokumenter som finnes på flere steder.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com