Sikreste biler laget i USA

October 12

Sikreste biler laget i USA

Bilsikkerhet er basert på to store vurderinger av organisasjoner hvert år, US Department of Transportation's National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) og forsikring Institutt for Highway Safety (Kollisjonslaboratoriet). Mens en bil kan gjøre godt i en serie av kollisjonstester og motta et 5-stjerners rating (brukes ofte i reklame), er gjør det bra i begge testene ekte tegn på feilfri sikkerhet. Amerikanske bilprodusenter har hatt og nedturer de siste årene og sikkerhet har variert. Noen nye amerikanske-laget modeller kan være, men den sikreste på veien.

Vadested modeller

Edge, Fusion, F-150, rømme og Flex var alle modeller som gjorde bemerkelsesverdig godt, spesielt i Kollisjonslaboratoriet testene, som synes å være den viktigste av to til forbrukerne. Alle kjøretøy hadde valgfrie ESC eller elektronisk stabilitetskontroll, som vil være nødvendig av regjeringen i alle kjøretøy innen 2012.

Volvo modeller

Nå eid av Ford Motor Company, Volvo fortsetter å være en av de sikreste bilene noensinne - og synes å ha gnidd av på moderselskapet i de beste måtene. Med bare om hver bil de gjør, de får gode sikkerhetsvurderinger, vekt rammen av bilen, flere kollisjonsputer og strukturelle sikkerhet. Volvo XC90 fikk beste karakterer, fra publikasjoner, forbrukere og sikkerhet testere alike.

Saab 9-3

Saabs er klassisk trygt biler, som er en av grunnene til GM kjøpte dem. De er også den eneste bilen i alle GM riket som fikk en utmerket sikkerhet vurdering, som de hadde gjort for tiår før GM noensinne har eid dem. De er tryggest når det gjelder whiplash, med hodet og nakken begrensninger bygd inn i setene slik at hodet og halsen ikke feste og tilbake voldsomt.

Mercury Milan

Eid av Ford, som tydelig gjør store fremskritt i å betale oppmerksomhet til sikkerheten til sine forbrukere, var Mercury Milan en mellomstor bil motta utmerket sikkerhetsvurderinger fra Kollisjonslaboratoriet. Mye som andre biler i sin klasse, Milano har ESC og front og side kollisjonsputer, sammen med gode seter som beskytter whiplash.

Saturn Vue

Alltid kjent for sikkerhet, men også kjent for å være lite og billig, Saturn Vue har fått høye karakterer også. Det er front- og Sidekollisjonsputer for driveren og passasjer og kollisjonsputer i baksetene, samt en passasjer hodestøtten whiplash system. Amerikanske modeller er fortsatt overskygget av konsekvent sikkerheten til utenlandske biler, men beviser at landet som brukes til å lage de beste bilene i verden har noen ta igjen å gjøre.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com