Gjenopprette bilder slettet av en Cliq telefon

May 6

Gjenopprette bilder slettet av en Cliq telefon

Motorola Cliq er en Google Android-basert smarttelefon med en overflod av funksjoner, som muligheten til å ta bilder og videoer. Bilder og opptakene lagres på en MicroSC kort, ligger bak bakdekselet. Hvis utilsiktet sletting har oppstått, kan du gjenopprette kort data ved hjelp av diverse programvare fra datamaskinen, fordi slettede filer ikke overskrives faktisk først; plassen de på kortet er bare markert som tilgjengelige. Før noe annet er skrevet over den plassen, vil fortsatt filen gjenopprettes.

Instruksjoner

• Slå av telefonen umiddelbart. Du ønsker ikke å risikere å informasjon skrives til MicroSD-kortet, som kan gjengi slettede filer gjenopprettes.

• Skyv bakdekselet av ved å holde nede og skyve mot bunnen av telefonen.

• Åpne kategorien hengslet beholde over MicroSD-kortet, som ligger til venstre av SIM-kortet og like under batteriet. Ta MicroSD-kortet ut.

• Micro SD-kortet i datamaskinen kortleseren og fest til en tilgjengelig USB-port, hvis aktuelt. Noen lesere er intern, som betyr at de er godt festet. Noen er bærbar og må være koblet til en USB-port.

• Dataoverføre, installere og kjøre en av recovery-programmene som er oppført under ressurser, for eksempel TestDisk, CardRecovery, Disk Doctors programvare eller Micro SD datarekonstruksjon. Følg instruksjonene for skanning MicroSD-kortet og gjenopprette filer programmet anser utvinnbare. Vær sikker på å komme seg til en separat enhet, for eksempel datamaskinens harddisk, å beskytte mot overskrive filene du prøver å gjenopprette.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com