Hvordan mottar en parabolantenne et Signal?

October 1

Opprinnelse

Programmering satellittsignaler starte en kringkasting Center. Signalet er en radio-bølge, akkurat som de som brukes for AM og FM-radiomottak. Imidlertid er satellittsignaler mye høyere frekvenser enn radiosignaler. Signalet--som inneholder TV-programmer du se--sendes ut fra kringkasting center til satellitter i bane. Når mottatt, overfører disse satellittene signalet tilbake til jorden til parabolantenner på boliger og bedrifter.

Faktorer

Den parabolantenner brukes for hjem TV-mottak er utformet for å motta signaler i motsetning til å overføre. De må være i direkte linje med satellitt sende signalet, ingen trær eller bygninger blokkerer veien, fordi høyfrekvente radiosignaler reise i en direkte linje og ikke vil bøye hindringer.

Resepsjonen

Hvis du ser på en parabolantenne, vil du se store skålformet parabolen samt antenne-lignende protrusion som strekker seg ut foran parabolen. Når et signal er sendt fra satellitter i bane rundt, det reflekterer av av fatet og er fokusert på protrusion kjent som feedhorn. Feedhorn inneholder lav støy blokken ned omformer eller LNB. Denne enheten filtre og forsterker signalet og sender den til hjem satelittmottaker - boksen av TV - via kabel.

TV-programmering

Satelittmottaker deretter dekoder og behandler signalet, deler den opp i individuelle kanaler som du kan justere gjennom med en fjernkontroll, og sender den til TVEN, der den vises som programmering som du se.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com