Hvordan du strekke en Refoamed Woofer

August 22

Hvordan du strekke en Refoamed Woofer

Høyttalere er avhengige av en skum eller gummi surround tillate kjegle å gå frem og tilbake i kurven av høyttaleren. Det er denne bevegelsen som skaper lydbølgene vi hører som musikk. Skum omgir kan forringes over tid ødelegge ytelsen til høyttalere som ellers kan betjenes. Heldigvis kan fleste være refoamed, en prosess som opprinnelige skum høyttaler kjegle surround er fjernet og en ny installert. Det siste trinnet i denne prosessen er stretching nye skum surround.

Instruksjoner

• Lå høyttalerkabinett på ryggen slik at høyttaleren vender oppover. Bruke lett trykk på høyttalemembranen med fingertuppene. Trykk sakte nedover på membran før du møter motstand. Gjenta dette trinnet 15-20 ganger, gradvis økende press på membran.

• Koble høyttalerkablene fra forsterkeren høyttaler terminaler på høyttalerkabinett. Sett inn en Testtone CD i CD-spilleren. Angi volumet på forsterkeren til ca 1/4. Slå på forsterkeren og sett CD-spilleren til å spille en frekvens feie spor, satt til "Repeat." Spille frekvens feie sporet kontinuerlig i 15 minutter.

• Tilbakestill volumet av forsterkeren til 1/2 og gjenta frekvens feie spor i 15 minutter. Beskytt høyttaleren nye surroundlydsystem er nå strukket og klar til bruk. Holde volumet relativt lav i de første timene at du bruker den nye-høyttaler-surround.

Tips og advarsler

  • Testtone disker kan kjøpes på mange stereo og elektronikk forhandlere.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com