Instruksjoner for SMS

August 20

Instruksjoner for SMS

Kort-tjenesten eller SMS, kan transportabel telefon brukernes å sende og motta tekstmeldinger på deres kommunikasjonsenheter. Selv om det er mulig å bruke SMS gjennom andre metoder, nesten alle tekstmeldinger sendes og mottas på mobile enheter. Det er mulig å ta opptil 160 tegn i en enkelt tekst, som kan sendes og mottas nesten umiddelbart. Lære å sende en tekstmelding på mobiltelefonen tar bare et par minutter.

Instruksjoner

• Tilgang til den mobile enheten "Meny" skjermen. Mesteparten av tiden, vil dette vises som et ikon eller en knapp på den mobile enheten selv. Hver telefon tilgang til menyen konfigureres noe forskjellig, men prosessen for å sende en melding vil være praktisk talt det samme.

• Velg enten "Meldinger" eller "SMS og MMS" alternativet ved bla nedover og velge den fra listen over alternativer til "Meny"-skjermen. Noen telefoner krever at du må gå inn i "Meldinger" undermenyen først for å få tilgang til "SMS"-alternativet.

• Velg tekstmeldingen som du vil lese ved rulle ned "I innboksen" og deretter klikke på meldingen for å åpne den. Når du er gjennom å lese det, trykk på "Tilbake"-knappen for å gå tilbake til i-boksen. Trykk på "Tilbake"-knappen igjen for å bli tatt tilbake til "Meldinger"-skjermen.

• Komponere en ny tekstmelding ved å velge "Ny melding" fra listen som vises i skjermbildet "Meldinger". Velg personen i kontaktlisten som du vil sende meldingen til, skrive ut meldingen med tastaturet på den mobile enheten, og velg "Send." De fleste enheter vil da fortelle deg hvis meldingen ble sendt riktig eller ikke.

• Kvitte seg med alle uønskede meldinger i postboksen ved å gå til "Meny," "Meldinger" og "I esken" deretter markere den og velge alternativet "Delete" fra at skjermen. Noen mobile enheter har en Slett-knappen på QWERTY tastaturet som kan brukes til å slette meldinger som er er trukket på skjermen.

Tips og advarsler

  • De fleste mobiltelefoner er utstyrt med en funksjon som varsler deg når en ny tekstmelding er sendt til telefonen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com