Toyota kart Sensor Rengjøring

August 22

Toyota kart Sensor Rengjøring

Når en Toyota Motor arbeider hardere å kjøre opp en bakke, må en måte å kommunisere i motoren å vite hvor mye drivstoff du bruker. En manifold absolutt trykksensor (kart) spiller en nøkkelrolle i denne kommunikasjonen.

Identifikasjon

En Toyota kart sensor er knyttet til inntaket manifold. Den fornemmelser lufttrykket brakt inn i motoren for rapportering til motoren Kjørecomputer. Denne informasjonen gjør motoren til å legge til eller redusere mengden drivstoff sendt til forbrenning kammer å kontrollere total makt.

Vedlikehold

Vanligvis en kart sensor ikke å rengjøre internt, siden det er i hovedsak et kretskort i plast. Men vakuum slangen som kobler til kart sensoren kan renses med trykkluft eller en lang pinne. Det er viktig luften levert til kart sensoren ikke hindret av en tett slange eller målingene kan skjev.

Betraktninger

Må utvises ved rengjøring nær en kart-sensor. Siden det er en elektronisk komponent, bør skikkelig elektrisk jording prosedyrer tas hvis arbeider med enheten, for sikkerheten til personen og kjøretøyets motor.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com