Dynamat installasjon Tips

July 22

Dynamat er tilgjengelig i bulk pakker eller prosjektpakker. Dynamat har produkter som passer alle programmer. Forskning hvilke produkter er best for hvert program ved å sjekke ut deres hjemmeside på dynamat.com. Du må velge områdene av kjøretøyet som trenger lyd deadening, og forstår at dørene har andre egenskaper enn etasjer. Bryte ned hver del av bilen og se nettstedet for å se hva du trenger. Hver har sin egen dempende egenskaper og ved produktet.

Forarbeidet

Bruk en metal maling skraper eller spatula fjerne fabrikken slimhinnen i bagasjerommet og gulv. Hvis du ikke får til visse områder i bilen fordi verktøyet er for stor, bruk en barberhøvel for å kutte ned midt på matten. Neste, hvis fabrikken brukt en selvklebende spray holde matten nede, skrapen vil komme til å fjerne dette. Kontroller at du rense området på gulvet eller koffert som du skrapt så din nye matter installeres riktig. Bruke et vakuum og tørk ned området med en kjemisk kalt metyl etyl keton (MEK). Noen gode jernvarehandel bør ha MEK. Du må du gjøre dette trinnet slik at den gamle lim og fett fjernes og nye limet kan stikke.

Dynamat Kit installasjon

Bulk pakken inneholder ni enkeltark (totalt 36.2 fot av mat) og kan brukes på gulvet i bilen. Bagasjerommet kit gjør akkurat det du tror det gjør. Dynamat krever ikke varme, men setter den inne solen time vil gjøre det enklere å arbeide med. Nå gjør en testen montering og fjern papiret støtte. Et tips er å bruke gamle klær fordi støtte er svært klebrig. Bruk en gummi roller som passer til Dynamat i hulrom i gulvet og bagasjerommet. Dette trinnet er viktig for limet å holde riktig og også dempe lyd. Gjenta til hele gulvet og bagasjerommet ser ut som en stor folie bag. Alt over 75 prosent dekning er bra for lyd dempe. Når du gjør dører, skyv Dynamat gjennom vinduet åpningene under døren huden. Fjern papir backing etter arket er deretter bruke gummivalsen for å presse på plass. Ikke glem å gjøre din bilbelte hull som de bør få dekket i en installasjon.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com