Tips for å få ledig minuttene på Boost i450

May 20

Tips for å få ledig minuttene på Boost i450

Boost Mobile er en unik mobiltelefon selskapet. Det tillater kunder å betale som de går (når du bruker sine telefoner) og har ingen kontrakter, avgifter eller gebyrer som tvinger dem til å bruke en mobiltelefon selskapet for en angitt tidsperiode. Løft i450 telefonen er en av selskapets modeller av flip telefoner. Det er mange forskjellige måter å få ledig minuttene med i450, hvis du vet hvordan å bruke telefonen og planer riktig.

Kampanjetilbud avtaler

Gjøre reklame for Transportabel firmaet utgir jevnlig kampanjetilbud avtaler for sine kunder. For eksempel en avtale som gikk på i noen år tillatt eksisterende kunder å få 10 prosent på alle samtaler de med Boost Mobile telefonen, så lenge de brukte minst $10 per måned og gjorde for tre måneder. Så hvis kundenes mobiltelefon regninger utgjorde $100 etter tre måneder, vil så de motta $10 tilbake, gjør de minuttene, som er 10 minutter, gratis. Forskjellige kampanjetilbud avtaler lik denne er annonsert gjennom Boost Mobile fra tid til annen, men ofte, må du være en Boost Mobile kunde å høre om dem.

Ubegrenset Plan

For $50 i måneden, Boost Mobile brukere kan snakke, tekst, surfe på Internett og gjøre noe annet for en ubegrenset mengde tid på sine Boost telefoner. Dette er et utmerket alternativ for folk som snakker eller tekst daglig; Dette alternativet gir brukerne mange ekstra minutter, som de ville ellers betaler på en daglig eller ring ring mobiltelefon plan, gratis. Også, trenger disse Boost i450 brukerne ikke å holde rede på sine taletid eller mengden av tekster.

Reboosting sparing

Reboosting er et begrep som brukes for Boost Mobile-telefoner, som tillater folk å legge mer penger til telefonen sin konto slik at de kan fortsette å snakke og bruke kontoen fremdeles uten å registrere alle typer kontrakt. Mange ganger gjøres dette gjennom å kjøpe en salgsfremmende kort med et forhåndsdefinert antall minutter, koste deg noen ekstra kroner. For eksempel hvis du bruke $50 på Boost Mobile-kort, vil du til slutt betaler $53 til $55 med skatt. Imidlertid hvis du kjøper kortet på eBay, kan du spare skatt du må betale og noen ganger får rabatt på kortet. Det er også selskaper som selger universal mobiltelefon-kort som tillater deg å legge minutter til telefonen Boost i450 enda billigere priser.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com