Er silikon Radiator slanger bedre enn OEM slanger?

April 19

Er silikon Radiator slanger bedre enn OEM slanger?

Opprinnelig utstyrsfabrikant er (OEM) de vanligste radiator slangen reservedeler. Disse er laget av samme produsent som gjorde faktisk for bilindustrien forhandleren. I den nye verden av syntetiske forbindelser blitt silikon et alternativ i radiatoren erstatning kits.

OEM erstatninger samme som originale deler

Bilprodusenter bruk uavhengig produsenter til å designe og bygge deler. Disse samme uavhengige selskaper gjøre disse delene til å selge gjennom butikker. Den eneste forskjellen er emballasje og pris. Disse delene er mest vanlige for å erstatte opprinnelige, fordi de er identisk med det opprinnelige utstyret.

Silikon og Radiator slangen Kits

Høy ytelse motorer arbeide med silikon radiator slangen kits.

Silikon er en kombinasjon av elementer silisium, hydrogen, oksygen og karbon. Blant mange nyttige egenskaper er varme og vann motstandsdyktig. Silikon radiator slangen kits funksjon med varme og kalde ved temperaturer fra negative 149 til 500 grader Fahrenheit. Komplette sett kan variere fra $50 til $300 og typisk garantier siste tre årene.

OEM Best for daglig bruk

OEM radiator slangen er laget av fleksibel gummi. Denne slangen er laget for å holde kjølevæsken som er under press i varme og kalde i området fra negative 40-275 grader Fahrenheit. Enkelt slanger er tilgjengelige for så lite som $4.

Familiebil eller rase bil?

Med vanlig daglig bruk og vedlikehold, OEM slangene vil fungere effektivt i mange år, men til slutt, varmen og trykket vil skade gummi slanger. Hvis bilen brukes for høy ytelse, er silikon radiator slangen kits ikke kostnadseffektivt. Familiebil ikke ikke sted ekstreme krav til radiator slanger, så OEM slangen er en effektiv utstyrserstatning.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com