Feilsøke en RCA HDTV D52W27D

July 25

Feilsøke en RCA HDTV D52W27D

RCA-52W27D er 52-tommers stor skjerm HDTV med innebygd DVD-spiller som ble introdusert til markedet i 2004. Den bruker bilderør (CRT)-teknologi til å opprette bildet inneholder funksjoner som bilde-i-bilde, foreldrekontroll låser for både TV og DVD-visning og programmerbare avspilling for CDer og DVDer. Med mange års bruk skjønt, selv en godt laget stykke utstyr kan være utsatt for glitches eller større problemer, men du kan prøve å løse noen av problemene hjemme før TV tjenesten.

Instruksjoner

• Kontroller kabeltilkoblingen på både TV og beregnet viser komponenter og se at kablene er tilkoblet ordentlig hvis TVEN er på, men du ikke får en bilde- eller lydmenyen. Også •sjekk strømtilførselen ledningen og trykk på "TV" før du trykker "Power" igjen hvis TVEN ikke vil slå på og trykk "Power" på selve enheten å se hvis problemet skyldes fjernkontrollen. Eller, TV kjøres en diagnostisk sjekk; det vil slå på i noen minutter hvis dette er tilfelle.

• Trykk «Menu» for å angi hovedmenyen og rullet ned å velge "Parental Control" menyen hvis knappene frontpanelet ikke svarer. Velg "Front Panel blokk" i denne menyen og trykk "OK" uncheck boksen og prøve knappene igjen. Hvis knappene på fjernkontrollen ikke arbeider, trykk på "TV" for å sikre at den er i TV-modus. Hvis enten problemer, skifte batteriene i fjernkontrollen og/eller koble TVEN i 10 minutter før charging den tilbake i og slår den på.

• Sjekk for å se hvis alle sove classes kan aktiveres hvis TVEN slår seg av uten å spørre (eller slår seg med en våkne timer) ved å trykke på "Meny", bla nedover og velge "tid"-menyen. Alle sett classes vises i denne menyen. Eller, en overspenning kan ha forårsaket elektronisk beskyttelse krets aktiveres; vent 30 sekunder før du prøver å slå TVEN på nytt. Hvis problemet vedvarer, kan det være et større problem med spenningen i husholdningen.

• Slå TV kanal 3 eller 4 Hvis forsøk på å vise fra en ekstern komponent for eksempel en Videospiller koblet via koaksialkabel inngangen og det er ingen bilde eller lyd. Også, trykke "Input" setter TV-apparatet til bestemte inngangen for enheten. Og gå til "Kanal Setup"-menyen og angi alternativet "Signal Type" til den riktige innstillingen - kabel eller antenne - for vise kilden.

• Angi "Teksting" menyen enten aktivere teksting på eller av eller endre bildeteksten. Den hørselshemmede kan forårsake en svart boks vises på skjermen når alternativet er valgt, men det er ingen bildetekster med det bestemte programmet eller kanal.

• Trykk "meny," Velg "Setup Menu" og velg "Konvergens" justere konvergens av bildet rør hvis de faller ut av stilling og forårsake en regnbue på skjermen. Velg "Auto konvergens" har dette automatisk justert eller justere rødt eller blått konvergens manuelt.

• Sjekk hvilken type plate du prøver å spille hvis spilleren ikke vil lese. Spilleren godtar bare DVDer, CDer, video-CDer og MP3 formatere CD. Og DVD må også være en Region 1 plate å bli gjenkjent av spilleren. Kondens og fysisk skade på disken kan påvirke avspilling. Trykk "Stopp" eller "Gå tilbake" Hvis spilleren har vært inaktiv i flere minutter forårsaker skjermbeskytteren vises på skjermen.

• Trykk "Stopp" for å stoppe avspillingen på "Vis"-menyen, og velg "TV bilde" justere størrelsesforholdet for bildet, velger alternativene to 4:3 eller widescreen 16:9 å eliminere eller redusere "størrelsesområdet" effekten av å ha svarte striper øverst og nederst eller sidene av skjermen.

Tips og advarsler

  • Se brukerhåndboken for videre drift instruksjoner og mer informasjon om funksjonene og alternativene med RCA TV/DVD. Eller du kan ringe RCA på 1-877-RCA-HDTV med daten din kjøp og modell-og serienummeret på hånden for å spørre om servicealternativer tilgjengelig større eller tilbakevendende problemer.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com