Digital fotograferingstips for julelys

January 15

Digital fotograferingstips for julelys

Prøv å dokumentere ferien med fotografier som utforske mer enn bare familien åpningen presenterer på juledags morgen. Med overflod av jul lyser både innendørs og ut, det er en endeløs rekke av emner som kan hentes i tradisjonelle og utradisjonelle bilder ved hjelp av enten digitale pek og skyt eller single-lens reflex (SLR) kameraer.

Følgende grunnleggende regler

Følg de grunnleggende reglene om komposisjon lage et vellykket bilde av julelys.

Uansett hva din bilde fag er - julelys, Grand Canyon eller bald eagle, forblir de grunnleggende reglene i fotografering den samme. Holde bildet så enkel og idet uncluttered idet mulig. Hvis du ser en unødvendig gren som legger ingenting til helheten, endre plassering til fornærmende objektet er borte. Se på motivet fra forskjellige vinkler å finne den beste perspektivet for utstillingsvindu Julelysene. Komponere bildet til fokuspunkt av senter. Og til slutt, sørg for å flytte i nær motivet og fylle rammen.

Innendørs eksponering

Få en god eksponering når skyting julelys kan være vanskelig.

Angi eksponering for innendørs julelys kan være vanskelig. Fordi lysene er lys, vil kameraet meter du undereksponering skutt. Underexposing skutt, kan andre objekter i bildet vises for mørk. Hvis du måler på juletreet for en eksponering og lysene vil ende opp med å bli overeksponert, høydepunkter noe som resulterer i blåst ut. Ingen scenario er ønskelig. Kerry Drager av betterphoto.com foreslår måling på Julelysene og bruker blits å bedre avsløre mørkere objekter. Hvis blitsen er for kraftig og du ringe tilbake intensitet.

Utendørs eksponering

Skyting julelys like før nightfall kan hjelpe deg med eksponering.

Skyting utendørs julelys kan også være vanskelig; du har igjen en situasjon med lyse deler og mørke, eller med svart, områder. Webområdet Strobist anbefaler prøver å skyte bilder rundt twilight eller like før nightfall. De foreslår å komme til stedet for fotoseanse tidlig så kameraet utstyret vil være klar når himmelen fargen er mørk nok å presentere lysene. Et stativ kan være nødvendig å holde kameraet stødig når du fotograferer i svakt lys forhold.

Spesialeffekter

Zoome ut mens fotografere julelys kan opprette en unik abstrakt.

To veldig enkel teknikker er tilgjengelige for å snu julelys til abstrakte. Først innebærer å bruke en lukkerhastighet på 1/30 sekund eller mindre. Når du har fokusert på motivet, trykk ned utløserknappen og flytte kameraet rundt som er bildet tatt. Du kan eksperimentere med hjelp av en rekke lukkertider. Den andre metoden krever et zoomobjektiv og stativ. Koble kameraet til stativ, igjen bruke en langsom lukkerhastighet og fokusere på motivet. Når du har deprimert utløserknappen, zoom inn eller ut med objektivet til bildet er tatt. Fargene vil se ut hvis du velger en tungsten hvit balanse.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com