Hva er stille modus på mobiltelefoner?

February 27

Hva er stille modus på mobiltelefoner?

Uansett hvor gammel eller ny er mobiltelefon, sjansene er gode den har en "Stillemodus" valgmuligheten. Denne funksjonen tjener formål på hver mobiltelefon, men avhengig av merke og modell, denne modusen kan aktivere en funksjon også. Hvis du deltar på et møte eller noen annen hendelse der en ringing mobiltelefon ville være forstyrrende, eller hvis du bare ikke ønsker å bli plaget, kan stille modus være nyttig for deg.

Gjør det

Stille modus på en mobiltelefon stillhet ringetone når et innkommende anrop. Avhengig av modellen, telefonen være helt stille eller det kan vibrere i stedet for å ringe. Noen telefoner har en meny som lar deg velge om telefonen vibrerer når det er stille modus.

Betraktninger

En telefon som vibrerer når du bytter til stille modus og ikke tillate deg å slå av vibrasjon funksjon kan fortsatt gjøre støy. Hvis du holder mobilen i lommen, vil lyden av vibrasjon bli dempet av din klær; men hvis telefonen på en hard overflate som et bord eller skrivebord, vibrasjoner kan være enda høyere enn ringetone. På noen telefoner kan du justere intensiteten i vibrasjon når denne funksjonen er aktivert.

Andre alternativer

Hvis du har en telefon som ikke gir deg muligheten til total stillhet, men Flymodus er tilgjengelig på telefonen, kan du vurdere å bruke som i situasjoner der du ikke vil bli forstyrret av en innkommende oppringing. Viktige møter, en kveld på filmer eller en formell familie måltid er eksempler på tilfeller der du kanskje vil helt dempe telefonen. Flymodus tar effektivt deg av cellphone rutenettet; du vil ikke kunne ringe eller motta samtaler, e-post eller tekstmeldinger. Noen telefoner med Wi-Fi lar deg bruke Wi-Fi selv når du er i flymodus. Hvis telefonen fungerer på denne måten, du vil fortsatt kunne få tilgang til e-post og Internett - du bare kan ikke foreta eller motta telefonsamtaler eller tekster.

Advarsel

Husk å slå ringing på når du ikke lenger trenger din cellphone å bli dempet; ellers kan du gå glipp av viktige samtaler eller meldinger. Flymodus kan være spesielt problematisk. I stillemodus, kan du fortsatt se visuelle varsler at du har mottatt anrop eller tekster, men du ikke se disse meldingene hele før du slår av flymodus.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com