Hvordan AVCHD fungerer

January 6

AVCHD er en proprietær video kodek som er utviklet for å fungere direkte med bestemte enheter. Selv om AVCHD har noen spesialfunksjoner, implementeres den akkurat som alle andre videokodeken. Alle media som er kodet med AVCHD er produktet av en grunnleggende publiseringsoperasjonen.

Videokomprimering

Alle digitale videoer er skapt gjennom en prosess som kalles komprimering. Ved komprimering behandles datastrømmer (dvs. lyd og video spor) igjennom en skriften kalles en kodek. En kombinasjon av ordene "kode" og "dekode", en kodek er en spesiell algoritme som oversetter digital informasjon i et lesbart format. Når strømmer av data har blitt skrevet, er de kombinert i en enkelt fil ved hjelp av en multimedia container.

Utvikling

AVCHD står for Advanced Video Codec High Definition. Kodeken ble utviklet av Sony og Panasonic i 2006. Elektronikk produsentens vedtatt algoritmen som opptaksformat for deres HD-videokameraer. Men AVCHD er en proprietær kodek, er det tilpasset fra åpen kildekode MPEG2-komprimering standarden. MPEG2-komprimering standarden ble introdusert i 1994, og det er koding profilen for digitale videoer som er brent på DVDer.

Egenskaper

AVCHD er spesielt konstruert til posten høy definisjon video; kodeken kan lagre opptakene i oppløsning på 720p og 1080p/1080i. Oppløsning er en måling av hvor mange piksler som vises i en videoens dimensjoner. Digital video med en oppløsning på mindre enn 480p anses å være standard definisjon. HD-videokameraer som bruker AVCHD lagrer sine opptak som MTS-filer. En forkortelse for MPEG Transport strømmen, MTS er i hovedsak en multimedia container for digital video som er komprimert med AVCHD-kodeken.

Programmer

MTS-filer kan vanligvis åpnes og redigeres med HD videokamera programvare som bruker formatet. Men det er en rekke tredjepartsprogrammer som støtter filtypen. Både Windows Media Player og VLC er programmer som brukere kan starte å vise MTS filer. Apples Final Cut, Roxio Creator, Cyberlink PowerDirector og Sony Vegas Pro er alle eksempler på video redigering programvare som kan endre MTS-filer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com