Hvordan fjerne hvite veggen dekk

June 22

Hvordan fjerne hvite veggen dekk

Fjerne hvite veggen dekk er lik fjerne andre typer dekk. Hvite vegger dekk er imidlertid lett riper og misfarget. Det er viktig å ta vare når du fjerner hvite veggen dekkene for å redusere mengden av riper og skader hvite vegger. Den beste måten å gjøre dette er ved å fjerne dekk i et rent område bruker polstring og håndklær for å hindre dekkene berøre en skitten.

Instruksjoner

• Flytte bilen til et glatt, rent sted, fortrinnsvis innendørs. Hvis du må endre dekket utendørs, som i tilfelle av et flatt dekk, legge flere gamle håndklær ned til bakkenivå dekkene. Kontroller at bilen ikke kjører og parkering brudd på. Dette vil forhindre bilen fra bølgende fjerne som du endrer dekket.

• Fjerne hjulkapsel fra midten av hjulet med den flate delen av dekk jern eller en stor flathead skrutrekker. Legg det til side.

• Løsne det lug vanskelige problemer litt med dekk jern. Om nødvendig, spray trådene i det lug vanskelige problemer med spray smøring for å gjøre dem lettere å fjerne. Start med øverst venstre skruen, og Flytt til bunnen rett, nedre venstre og endelig øverst til venstre. Dette distribuerer spenningen mellom nøtter og hindrer bolter eller hjulet bøyer.

• Jack opp på siden av bilen ved hjelp av bil jack. Plass kontakten i et område av bilen som ikke vil bli skadet under press. Bilens håndbok bør angi den riktige plasseringen av jack.

• Fjerne det lug vanskelige problemer, og trekk forsiktig dekket av akslingen, prøver ikke å berøre hvite veggen av dekkene. Angi dekk hvit side på gamle håndklær. Hvis du må utendørs for en periode, dekk toppen av dekk med gamle håndklær å beskytte dem mot vegstøv og andre materialer som kan ripe hvit finish.

Tips og advarsler

  • Lagre dekk med en gammel håndkle eller tarp mellom dekkene for å hindre at malingen gni på toppen av en dekk på bunnen av en annen. Dette vil hindre gummi flekker hvit maling på dekk.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com