Tegn din bilbatteriet må skiftes ut

October 31

Tegn din bilbatteriet må skiftes ut

Bilbatterier er ryggraden i en bil elektriske systemet. Disse enhetene gi strøm til oppstart, tilbyr en jording punkt for kjøretøy kabinettet og kan fungere som en strømkilde for en kort tid hvis Dynamo svikter. Fordi en bil batteri spiller en avgjørende rolle i kjøretøyet operasjoner, er det viktig å vite når et batteri må byttes.

Årsaker og symptomer på en sviktende batteri

En bil batteriet er laget for å vare for et par år; Imidlertid kan et batteri som har vært utsatt for sterk varme eller ekstrem kulde mislykkes for tidlig. Et batteri som er utsatt for feil lading prosedyrer kan også være utsatt for tidlig svikt.

Et batteri som må skiftes ofte mislykkes å starte bilen. Dette symptomet er lett gjenkjennelig--startmotoren, som drives av batteriet, vil ikke slå motoren raskt nok til å starte. Batteriet kan unnlater å slå startmotoren, i stedet forårsaker motoren å gjøre en å klikke lyd. Biler utstyrt med en spenning meter på instrumentpanelet ofte viser spenningen lese i den røde sonen (mindre enn 12 V) når bilen er slått på, men ikke startet.

I sjeldne tilfeller kan et batteri har en intern kortslutning. Når dette skjer, kan batteriet overopphetes eller svelle. Et batteri i denne tilstanden bør erstattes umiddelbart.

Situasjoner der et batteri ikke krever erstatning

Det er noen anledninger når et batteri virker som om det må skiftes ut, men faktisk krever service.

En løs batterikabelen kan gjøre en bil elektriske systemet og oppføre seg som om batteriet skiftes. Hvis du vil rette dette, bare stramme bolten holder batteriet terminal til batteriet innlegget.

Korrosjon rundt batterikablene, terminaler eller innlegg får en dårlig elektrisk forbindelse. Metall oksidering påvirker elektrisk ledningsevne metalldeler batterikabelen, så det er viktig å holde disse delene som gratis oksidering (i form av grønne eller hvite «rust») som mulig. Hvis du vil rette dette, rense berørte deler med en blanding av natron og vann, skyll deler og tørkes. Gni litt vaselin eller fett på de renset delene for å hindre fremtidige oksidering.

Noen blysyrebatterier krever periodisk vedlikehold ved å fylle cellene med destillert vann. Et batteri som er i behov av vann vil ikke gir den nødvendige kraften til å starte et kjøretøy. For å bøte på dette problemet, sjekk cellene for å se om vannet er nødvendig, og legge vann etter behov.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com