Hvor kan jeg finne gratis ringetoner?

December 28

Hvor kan jeg finne gratis ringetoner?

En av de morsomste ting om å ha en mobiltelefon blir å eksperimentere med ulike ringetoner. Du trenger ikke å betale for noe kjedelig, standard ringetone: du kan gjøre telefonen bark som en hund, tute som en sel, eller nesten alt annet du kan tenke på. Det er mange websites ut der tilbyr gratis ringetoner, men sortering gjennom alle kan være en hemsko. Start med disse enestående valgene.

Myxer

Myxer.com er en populær gratis ringetone nettsted, med en katalog med over 1 million som blir større hver dag. Myxer er gratis å bruke, og det er ingen skjulte avgifter, men noen av sine premium ringetoner koster penger. Du må registrere med webområdet før du kan laste ned ringetoner, men prosessen er enkelt og tar bare noen minutter. Du trenger en e-postadresse og et mobiltelefonnummer registrere. En bekreftelseskode er sendt til telefonen, og når du registrere og skrive inn koden, kan du laste ned så mange ringetoner som du ønsker gratis. Du kan bla i katalogen, sjekk ut de mest populære ringetoner i uken, eller søke etter noe bestemt. Sjekk ut delen komedie der du finner tonn gratis ringetoner, inkludert klipp fra TV serier som Family Guy.

Når du har funnet en ringetone du ønsker å laste ned, bare klikk Last ned-knappen, og deretter får du et par alternativer på hvor å bli den. Du kan ha en link til nedlasting sendes som en tekstmelding, eller hvis du ikke finner Internett på telefonen, du kan laste ned ringetone til datamaskinen og deretter sette ringetone på telefonen med et SD-kort, en USB-kabel eller Bluetooth. En ting å huske: om Myxer er gratis å bruke, tekstmeldinger kostnader kan gjelde din mobilleverandør og plan. Sjekk telefonen plan og kontroller at du har tekst beskjed før du laster ned noe.

PhoneZoo

PhoneZoo.com er en annen populær ringetone nettsted. Det er også helt gratis å bruke, med ingen abonnementsavgifter og ingen skjulte avgifter. På Phonezoo finner du en rekke morsomme ringetoner, mange opprettet av andre Phonezoo brukere. Phonezoos ringetoner er også bruker-karakter, så du kan sjekke listen over topprangerte ringetoner å finne noen gode alternativer. Du kan også bla gjennom kategorier som "Hverdagslige lyder," "Humor" og "Filmer og TV", der du finner ringetoner som tema fare, crazy kakling latter og klipp av Darth Vader.

Prosessen for å laste ned ringetoner fra Phonezoo ligner Myxer. Du må registrere med webområdet først og bekrefte telefonnummeret. Deretter som Myxer, kan du enten har ringetone sendt som en nedlastingslink til telefonen, eller du kan lagre ringetonen til datamaskinen. Den samme advarselen om tekstmeldinger avgifter gjelder her også: Kontroller at du har en mobiltelefon plan som dekker tekstmeldinger før du bruker tjenesten.

Gjør det selv

Både Myxer og Phonezoo også tillate brukere å opprette og sende egne ringetoner, så hvis du ikke finner akkurat det du søker etter, kan du alltid gjøre det selv. Du kan lage en morsom ringetone fra en mp3-fil på datamaskinen, eller spille inn stemmen din, din kattøye meows eller noe annet du kan tenke på. Det er enkelt opplæringsprogrammer tilgjengelig på begge websites å gå gjennom prosessen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com