Hvordan du justerer slakk justerbar på tilhengeren bremser

April 16

Riktig justering av slakk justerbar er viktig i funksjonaliteten for trailer bremser. Slakk justerbar kompensere for normal slitasje av pause fôr. Slakk innstilt er en arm til et push stangen på samlingen brems. Utføre en slakk justering betyr bare justere push stangen i luftkammer til innen en forhåndsbestemt toleranse, og dermed opprettholde optimal brems ytelse.

Instruksjoner

Hvordan du justerer slakk justerbar på tilhengeren bremser

• Før du begynner din justering, er det viktig å blokkere dekk for å hindre at tilhengeren flytte. Den beste måten å unngå bevegelse er å heve bilen på jack står under justering. Har bremsesystemet fullt trøkk, lavere nødbremsen og skyv luftventilen, frigjøre bremsene. Hør noen luft lekker, som de kan redusere din oppbremsing evne.

Bruker et stykke kritt, merke push stangen der det går i luftkammer.

• Med en skrutrekker for innflytelse, trekk push stangen av i luftkammer, og mål fra kritt linjen til i luftkammer. Som viser deg "slag"; noe mer enn tre fjerdedeler av en tomme vil bety bremsene må justeres.

• Finn manuell slakk innstilt bolten. Den kobles s-cam til luftkammer på akselen bolig med push stangen. Ved hjelp av passende størrelse skiftenøkkelen, slå den slakk innstilt. Se s-cam for å se hvilken retning bevegelse å sikre du justere det riktig. Du kan fortelle du justere det galt hvis push stangen er å dra ut i luftkammer.

Fortsette stramme til du føler motstand, noe som betyr at du har trukket bremsebelegg til trommelen.

• Reversere den slakk innstilt en firedel til halvparten av en tur til å sette en liten avstand mellom trommelen og fôr.

• Presse systemet og bruke bremsene bruker vanlig press. Du bør ha mer enn en tidel av en tomme mellom bremsebelegg og trommelen, og det bør være mer at 2 inches av reise i push rod slag.

Tips og advarsler

  • Selv selvjusterende slakk justerbar må sjekkes regelmessig. Smør justerbar og cam parentes for å øke brukstiden. Når måle push rod avstanden, prøve å holde hver aksling på samme målingen beholde hvert hjul stoppe evne.
  • Unnlatelse av å riktig justere bremser kan resultere i skade eller død for deg selv eller andre. Kontroller at bilen ikke beveger seg i begge retninger før du arbeider under den. Hvis du kan slå den slakk innstilt i begge retninger, uten noen motstand, kan det være altfor advare; Erstatt advare slakk justerbar.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com