Audio mottakere som DTS-HD MA kompatibel

April 30

Audio mottakere som DTS-HD MA kompatibel

DTS-HD MA lydformatet så introduksjonen i hjemmekino med Blu-ray og HD DVD plateformater. DTS-HD MA drar nytte av den økte lagringsplassen på HD-plater å gi høy oppløsning lossless audio opptak. Blu-ray støtter bithastigheter til 24,5 Mbps og så mange som 7,1 kanaler, alt på 24-bits oppløsning og en 96 khz sample rate. Stereolyd kan registreres på en 192 khz samplingfrekvens.

Sony STR-DH810 (MSRP: $399)

Denne mottakeren tilbyr 7 kanaler forsterkning, med opptil 110 watt per kanal av makt. Med fire HDMI-innganger, kan det tjene som en HD-hjemmekino system. I tillegg til DTS-HD MA, kan det også dekode LPCM og Dolby TrueHD lyd.

Denon AVR-1911 (MSRP: $599)

Denne mottakeren vurdert for å produsere 90 watt per kanal med bare 0,08 prosent forvrengning, og drar full nytte av sine diskrete forsterker kretser. Det støtter også Dolby TrueHD og DTS-HD MA, men også legger du dekode analoge surround-signaler med Dolby Pro Logic IIz.

Yamaha: RX-A700 (MSRP: $649.95)

Denne mottakeren tilbyr 6 HDMI-innganger, inkludert ett på frontpanelet for enkel tilkobling av en camcorder eller andre bærbare enheter. De 24-biters digital-til-analog konvertering kan håndtere mange lydformater, inkludert DTS-HD MA. Det har 7 kanaler 90-watts forsterkning som Denon, men det legger en andre subwoofer kanal for 7.2 lyd.

MARANTZ: SR6004 (MSRP: $1249.99)

Marantz SR6004 tilbyr et omfattende utvalg av mottakeren har, og legger til noen unike evner. Det inkluderer ikke bare en USB-port for tilkobling av en digital hørlig spilleren, men også en Bluetooth mottaker koble Bluetooth-utstyrte enheter. Denne mottakeren legger også noen mer watt forsterkning, med 110 watt per kanal.

NAD elektronikk: T 785 (MSRP: unstated)

NAD T 785 er en av de høyere end mottakerne tilgjengelig. Det tilbyr lignende spesifikasjoner til andre mottakere, men bruker noen av høyeste kvalitet deler tilgjengelig. NAD bruker Burr Brown DACer og toroidal makt leverer og legger til muligheten til å kjøre alle 7 kanaler på 120 watt samtidig. Denne mottakeren er også i stand til å kjøre 4-ohm høyttalere, som er vanskelig for mindre dyr mottakere til å håndtere.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com