Hvor å sjekk en iPod-generasjonen

April 9

Oppfinnelsen av iPod opprettet en teknologisk revolusjon. Disse små gizmoer liksom trosser logikk og holde bli kjøligere mens også stadig rimeligere. I årene siden sin oppfinnelse er det dusinvis av nye modeller. Hvis du er en iPod nybegynner, kan det være vanskelig å se forskjell.

Instruksjoner

• Sjekk rullehjulet. Tidlig generasjoner av iPod har sentral rullehjul som iPod classic som Apple markedsfører i dag. Imidlertid rullehjulet er tomt og, i motsetning til nyere modeller, har ikke spillerens kontroller. I stedet ligger spillerens kontroller som knapper over hjulet. Disse iPod er første eller andre generasjon.

• Identifisere harddiskkapasitet. Hvis iPod har et rullehjul og spillkontroller er på det, er det enten en tredje, fjerde eller femte generasjon. For å fastslå den eksakte generasjonen, Finn harddiskkapasitet. På femte generasjons iPod, er dette risset inn i metalldekslet på baksiden. For tredje og fjerde generasjon iPod, gå til iPod-menyen, klikk Innstillinger, klikk om og deretter generell. Tredje generasjoner har opptil 10 GB kapasitet og fjerde generasjoner kan ha opptil 40 GB.

• Oppsøke skjermoppløsningen. En av de enkleste måtene å finne en iPod-generasjonen er å sjekke skjermoppløsningen. Hvis du har en iPod med en skjerm som er monokrom, er det en generasjon ett, to eller tre. For å skille, se trinn 1 og 2. Hvis skjermen er farge, er det fjerde eller femte generasjon. Fjerde generasjon iPod kalles iPod Photo fordi de får fargefotografier. Skjermen er små og ikke veldig levende. Femte generasjons iPod, kjent som iPod Video, har en strålende 480 x 320 pikslers oppløsning som støtter video.

• Se etter et rullehjul. Hvis iPod ikke har et rullehjul, har du sannsynligvis en iPod Touch. Dette fullt fungerende berøringsskjermen iPod med 480 x 480 widescreen er fantastisk.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com