Hvordan å forynge SLA batterier

November 16

Forseglet bly-syrebatterier (SLA) er den vanligste typen som brukes i dagens biler. En SLA batteri (også kalt lav eller null vedlikehold) er egentlig det samme som eldre bly batterisyre design, bortsett fra det er produsert som et forseglet system. En blanding av svovelsyre og vann fungerer som en elektrolytt gjennomføre gjeldende mellom ledelsen elektroder. Men hvis platene bli belagt med svovel (kalt sulfation) er gjeldende flyt blokkert. Heldigvis, det er en rimelig måte å fjerne svovel og forynge SLA batterier.

Instruksjoner

• Bruk vernehansker og vernebriller eller beskyttelsesbriller når du arbeider med bly syre batterier. Svovelsyre er etsende og kan forårsake alvorlige kjemiske forbrenninger. Hold åpen flamme fra arbeidsområdet, og kontroller at det er godt ventilert.

• Løsne batterikablene bruker en halvmåneformet fastnøkkel og ta ut batteriet fra bilen.

• Finn "skyggen caps" på SLA batteriet. Dette er merker angi stedet der hver battericelle kan åpnes. Bruk en drill hulle hver skygge cap.

• Gjør om syv unser magnesium sulfat (Epsom salt) og en quart destillert vann. Det er lettere å oppløse Epsom salter hvis du varme vannet først. Bruk Epsom salt du kjøpe en matbutikk eller annen forhandler som ikke er blandet med andre kjemikalier.

• Plass batteriet på en tre-fase batterilader. Instruksjonene batterilader å feste fører og sette spenning. Når batteriet er koblet til laderen, aktivere laderen. At batteriet å lade over natten. En tre-fase lader vil automatisk gå til "vedlikeholdslading charge" når batteriet nærmer kapasitet.

• Slå av laderen og koble fra batteriet når lading er fullført. Lukk bore hullene du laget med plast plugger (du kan kjøpe disse på noe auto deler butikken).

• Gjeninstallerer batteriet i bilen. Kontroller at positive ("+") og negative ("-") kabler er knyttet til de tilsvarende terminalene og skru kablene sikkert. Batteriet skal nå fungere normalt.

Tips og advarsler

  • Unngå å kjøre ned batteriet. Gjentatte dyp utslipp er den primære årsaken til sulfation. Dette altfor ofte korroderer bly elektrodene til punktet batteriet ikke fornyet.
  • Det er en dårlig idé å bare helle det gamle batteri væsken ned et avløp. Før du gjør det, sakte legge natron til væsken før det stopper bobler. Dette nøytraliserer den syre innholdet. Du kan deretter hell væsken ned et avløp uten å skade rørene. La vannet renne til renne i noen minutter bare forsikre alle gamle væsken er helt borte.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com