Hvordan bygge en 350 dra Motor

February 22

Selv om de fleste V8-motorer brukes til lading biler ned en dra stripe store blokker, er ofte oversett faktum at mindre gjør stor motorrom for drag racing også. Det høye antallet dreiemoment og eksepsjonell gassresponsen dra liten blokken 350 Chevy kan konverteres til en høy-ytelse motor. Forsamlingen er enkelt, men du trenger flere verktøy og et rent arbeidsområde. Begynne med en kort blokk på toppen-død senter som har blitt varme tanked og magnafluxed, med smidde stempler og Veivaksel installert av en maskin butikk.

Instruksjoner

• Gjelde kamaksel glidemiddel (inkludert med cam) for hver lapp og tidsskrift for kamakselen. Inn i det siste knapphullet på forsiden av 350, å dreie skaftet mens skyve den. Kamakselen sete selv å tilbake Distributør timing tannhjul i blokken. Smøre hver av de 16 solid løftere og installere hver og en inn i hullene langs toppen av blokken. Kamakselen bør inneholde en midtlinjen profil av 105 til 109 grader av separasjon.

• Tre nye hodet bolter i blokk på hver sylinder dekk. Plass en hodet pakning på blokken, skyve hverandre gjennom hodet bolter. Skyv hver topplokk på plass. Bruk topplokk med små forbrenningskammer for å øke kraften i gnist. For en 350, vil 60-64cc forbrenningskammer fungere, men ikke større. Dreiemoment topplokk spesifikasjoner, hvilke er vanligvis 90 ft. lbs. Noen topplokk produsenter krever ulike dreiemoment spesifikasjoner, skjønt, så konsultere installasjonsinstruksjoner. Sett støtstenger fra kamaksel kit gjennom topplokket til de sete med solid løftere. Bolt hver ventil deksel på hver topplokk. Plass inntak manifold pakninger på topp tilsig portene på hver leder.

• Hetten av mekanisk drivstoff pumpe sporet foran rett på blokken, som du vil bruke en elektrisk drivstoff leveringssystem. To bolter, en pakning og en metallplate vil være nok.

• Installere bunnen ringen av timing utstyr satt til slutten av veivakselen foran på blokken. Kontroller at prikken på ringen peker i 12 o'clock posisjon. Bolt toppen timing tannhjul foran kamakselen, sikrer at dot peker til 6 o'clock posisjon. To punkter bør være fullstendig justert med motoren på toppen-død center. Plasser samlingen twin-gear mellom toppen og bunnen timing tannhjul, og bolten det på plass. Plass timing dekselet til forsiden av motoren.

• Bolt i en lys, aluminium singel flyet inntaket manifold som kan flyte luft og drivstoff inn i hodene effektivt. For drag racing programmer flyte to fly manifolder ikke godt nok. Fest hver bolt langs perimeteren til manifold. Dreiemoment spesifikasjoner av produsenten.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com